Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Zamknięty przez: Dumian
16-11-2007, 21:05
KwonHo dla początkujących - Tutorial
Autor Wiadomość
maciex86 
Użytkownik

Dołączył: 09 Paź 2007
Wysłany: 09-10-2007, 11:40   

[quote="Arris"]zalozylem juz 3 konta i na zaden mail mi nie przyszlo prosze o pomoc albo cos mi cos doradzic bo oszaleja ta piekna grafika te postacie!!!!

Doszedl tylko jest w folderze spam:) Tez sie z tym meczylem az znalazlem!! Po prostu poczta automatycznie przenosi to jako spam
 
 
Te'qu 
Beginner



Dołączył: 24 Sie 2007
Skąd: Mielec
Wysłany: 09-10-2007, 13:44   

wiecie dlaczego mi wyskakuje taki blad jak chce wejsc do KwonHo?:>,,filed to run program : -2" Czekam na Odp
 
 
 
danioterix 
Beginner



Dołączył: 29 Wrz 2007
Wysłany: 31-10-2007, 15:34   Re: Wielki problem re-edit

danioterix napisał/a:

Mam taki problem
Bez problemu sciagnalem i zainstalowalem ta gre. Jak klikam w play live wyskakuje mi male okienko ladowania gry---sa tam rozne wiadomosci o kwonho i wesjach (rozne) obok jest start a w tabelce gdzie sie laduje gra nizej pisze 0/0 kb.
Nastepnie klikam start i wyskakuje mi blad systemowy z aplikacja Kwonho client
(Nastapil blad z aplikacja KwonHo Client i zostanie ona zamknieta)
Co mam zrobic???? gre instalowalem 2 razy a wersje mam chyba najnowsza, bo sciagalem okolo tydzien temu.
Co mam zrobic????
Prosze o odpowiedz!!!!!!!!!! :(
(EDIT)
Poprawka!!!!!!!
Śćiągnalem i zainstalowalem jeszcze raz ta gre na nowym dysku w miejscu gdzie sie instaluje i wypakowywane sa pliki klikam na errorreporter(wyswietla sie jakies ĆćeRi"cA itp.) I jak sie loguje na ijji pojawia mi sie pozniej okienko gry gdzie wciska sie start laduje sie 0/0kb nastepnie klikam start i PROBLEM Z APLIKACJą KwonHoClient I ZOSTANIE ONA ZAMKNIETA--BLAD SYSTEMOWY(gdyby co to mam Windows XP i internet explorer i mieszcze sie w najnizszych wymaganiach)
Co ciekawsze jak wchodze do katalogu instalacyjnego i klikam na kwongoclient wyswietla sie tez ten blad??? co jest nie tak?? trzeba cos konfigurowac ???
sa jeszcze dwie ikonki w tym katalogu z obrazkiem KISS i Launcher/
Ktore wybierac (powiedzcie jak jest u was) i dlaczego mam blad z Clientem Kwonho??
HELP!!! (wersje gry mam najnowsza bo sciagalem wczoraj)
Co robic prosze o odpowiedz, wrzie co o kontakt :zalamany: :zalamany:

gdyby co to na moje gg: 5267151
PRZECZYTAJCIE I ROZSADNIE ODPOIEDZCIE

[ Dodano: 31-10-2007, 15:38 ]
Mam taki problem
Bez problemu sciagnalem i zainstalowalem ta gre. Jak klikam w play live wyskakuje mi male okienko ladowania gry---sa tam rozne wiadomosci o kwonho i wesjach (rozne) obok jest start a w tabelce gdzie sie laduje gra nizej pisze 0/0 kb.
Nastepnie klikam start i wyskakuje mi blad systemowy z aplikacja Kwonho client
(Nastapil blad z aplikacja KwonHo Client i zostanie ona zamknieta)
Co mam zrobic???? gre instalowalem 2 razy a wersje mam chyba najnowsza, bo sciagalem okolo tydzien temu.
Co mam zrobic????
Prosze o odpowiedz!!!!!!!!!! :(
(EDIT)
Poprawka!!!!!!!
Śćiągnalem i zainstalowalem jeszcze raz ta gre na nowym dysku w miejscu gdzie sie instaluje i wypakowywane sa pliki klikam na errorreporter(wyswietla sie jakies ĆćeRi"cA itp.) I jak sie loguje na ijji pojawia mi sie pozniej okienko gry gdzie wciska sie start laduje sie 0/0kb nastepnie klikam start i PROBLEM Z APLIKACJą KwonHoClient I ZOSTANIE ONA ZAMKNIETA--BLAD SYSTEMOWY(gdyby co to mam Windows XP i internet explorer i mieszcze sie w najnizszych wymaganiach)
Co ciekawsze jak wchodze do katalogu instalacyjnego i klikam na kwongoclient wyswietla sie tez ten blad??? co jest nie tak?? trzeba cos konfigurowac ???
sa jeszcze dwie ikonki w tym katalogu z obrazkiem KISS i Launcher/
Ktore wybierac (powiedzcie jak jest u was) i dlaczego mam blad z Clientem Kwonho??
HELP!!! (wersje gry mam najnowsza bo sciagalem wczoraj)
Co robic prosze o odpowiedz, wrzie co o kontakt :zalamany: :zalamany: [/quote]
gdyby co to na moje gg: 5267151
PRZECZYTAJCIE I ROZSADNIE ODPOIEDZCIE
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 31-10-2007, 19:19   

Nie jestem specem od błędów w Kwonho bo u mnie wszystko śmiga bez zarzutu dlatego jedyna moja rada to może spróbuj odpalić grę poprzez Firefoxa?
Będziesz do tego potrzebował program ijji FireFox Launcher, więcej informacji znajdziesz w pierwszym poście.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Hworuś 
Student


Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-11-2007, 17:36   

można grać single play?
_________________
Kage Bunshin no Jutsu!Odama Rasengan!
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-11-2007, 18:10   

Hworuś napisał/a:
można grać single play?


Teoretycznie można... teoretycznie gdyż do tego i tak potrzeba połączenia z internetem. :)
 
 
Hworuś 
Student


Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-11-2007, 21:18   

no kurczaki miałem prawie koniec to mi błąd wyskoczył co robić bo nie mogę skończyć aktualizacji please help!
_________________
Kage Bunshin no Jutsu!Odama Rasengan!
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-11-2007, 21:26   

Cytat:
co robić


reinstall?
 
 
Hworuś 
Student


Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-11-2007, 21:30   

akcja , ale czego ja zassałem ze stronki tego klienta , ale nie mam programu , który to otworzy i czy mam reinstalować też ten ijji laucher??
_________________
Kage Bunshin no Jutsu!Odama Rasengan!
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-11-2007, 21:43   

a błąd ci w czym wyskoczył?
 
 
Hworuś 
Student


Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-11-2007, 22:00   

błąd wyskoczył jak robiłem aktualizację
_________________
Kage Bunshin no Jutsu!Odama Rasengan!
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-11-2007, 22:10   

Zrób reinstall gry a potem znów sprobuj zrobić aktualizacje.
 
 
Hworuś 
Student


Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 02-11-2007, 05:34   

a jak ją zainstalować mam plik PUBKWONHO_setup.exe , ale to jest jakiś inny typ pliku


OK poradziłem sobie :)

[ Dodano: 02-11-2007, 12:38 ]
jak się robi kombosy z takim + na przykład Half Moon skos,kick+garda ,kick?
_________________
Kage Bunshin no Jutsu!Odama Rasengan!
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 16-11-2007, 21:05   

Kwonho zamknięte, temat zamknięty...
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Kaillera dla początkujących, wszystko czego potrzebujesz
Mortal Kombat dla początkujących
Koszulki Honmaru Team dla prawdziwych twardzieli!
Nintendo 64, Konsola Wszechczasów Czy Nic Nie Warta Historia
MAME32 Plus! Plus! - Tutorial
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group