hej bati.
miło widzieć że kogoś dobrego zawiało na honmaru. jeśli nie masz zewnętrznego ip to jeszcze nie do końca jesteś stracony. tu jest temat odnośnie tego :
viewtopic.php?p=30359#30359
a co do klawy to no comment chcesz zarzucać giant swingi na klawie?
Ogólnie o Rankingu - pomysły, spostrzeżenia itp.
- luc_october
- Friend
- Bati
- Master of the Shakers
- Kontakt:
Re: Ogólnie o Rankingu - pomysły, spostrzeżenia itp.
nie mam przekierowanych portów ;D hehe,
nom z tymi giant swingami to trochę ciężka sprawa ale jakoś się da, itak w t3 nie gram zbytnio kingiem ;P. Ogólnie kozak ze mnie żaden w t3, ale klawiatura dobija mnie całkowicie, najgorsze są sytuacje kiedy wiesz że jesteś w stanie z kimś wygrać, albo nawet widzisz że ktoś jest zdecydowanie słabszy niż Ty, ale nie możesz na to nic poradzić bo masz taką blokadę ;D
nom z tymi giant swingami to trochę ciężka sprawa ale jakoś się da, itak w t3 nie gram zbytnio kingiem ;P. Ogólnie kozak ze mnie żaden w t3, ale klawiatura dobija mnie całkowicie, najgorsze są sytuacje kiedy wiesz że jesteś w stanie z kimś wygrać, albo nawet widzisz że ktoś jest zdecydowanie słabszy niż Ty, ale nie możesz na to nic poradzić bo masz taką blokadę ;D
Flamingo KUR*A!
- luc_october
- Friend
przejściówka to kwestia chyba 20 zł ( ja dałem za swoją 18,50 hehe i nie mam problemów) więc to są drobne pieniądze. na klawie to lepiej sobie dać spokój od razu.
co do neta to jest jeszcze sposób na hamachi czy jakoś tak...
co do neta to jest jeszcze sposób na hamachi czy jakoś tak...
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
W widoku profilu gracza w rankingu doszły dwie nowe funkcje - wykres formy oraz procent graczy z jakimi rozegraliśmy mecz, jak widać vons trzyma rękę na pulsie i dostarcza coraz to nowe funkcje:). Dodatkowo lekko poprawione zostały komentarze, dzięki czemu nie powinny już wychodzić za bardzo w prawo.
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
Nie było mnie jakiś czas online, teraz wracam i widzę aktywność na minimalnym poziomie, żeby nie powiedzieć, że w ostatnich dniach zerowym. To ciekawe, tym bardziej, że przed startem rozgrywek ludzie dopytywali się o reaktywację rankingu. Wszystkie uwagi i pomysły z poprzednich edycji zostały zrealizowane, tabela wyczyszczona, nowe zapisy, a mimo to jest kiepsko. Czyżby "drugie pokolenie" Tekken 3 Online prawie całkowicie się wypaliło, że już tylko turnieje są w stanie ściągnąć znaczącą liczbę uczestników i spowodować jakąś aktywność?
- big
- Użytkownik
Ja bym był za tym żeby było ranking za aktywność i wyzwania ;]
- MlS .
- Beginner
- Kontakt:
Na tym forum jestem od nie dawna . Opisze mi ktoś OBECNĄ sytuacje , bo ostatni post w tym temacie był ponad pół roku temu ,a ten co mnie o czymś poinformował ponad rok temu ... ;/
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
Większość tego co potrzebujesz wiedzieć o rankingu znajduje się na stronie rankingu, a komplet informacji w regulaminie.
- Libo
- Student
W sumie z chęcią pograłbym rankingowo (jednak w T3 jestem Lamee... || T5 to mój żywioł )
Hwoarang Power !!!