Społeczność fanów gier z gatunku bijatyk, emulatorów i retro. Istniejemy w Polsce nieprzerwanie od 2005 roku. Działamy na rzecz popularyzacji bijatyk i organizacji turniejów online i offline
No właśnie... dział download. Jak się sprawuje, czy śledzicie nowości na stronie, co tam dodać, czego jest za dużo a czego chcielibyście więcej?
Swego czasu był pomysł na wrzucenie bijatyk z serii doujin soft tylko słuch o tym chyba zaginął. Druga sprawa to wszelkiego typu combo movie itp. Jeśli macie jakieś ciekawe produkcje na dysku to może warto byłoby udostępnić je szerszej publice? Może macie jakieś inne ciekawe pomysły na materiały około bijatykowo emulacyjne nawiązujące tematyką do strony?
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez Dumian, łącznie zmieniany 2 razy.
Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Zadko kiedy odwiedzam strone Honmaru ale jak juz zagladam do dzialu download to chcial bym tam ujrzec pokazna kolekcje filmikow TK3 i starszych czesci tez
Modne się stało "samodzielne myślenie" polegające na ślepym powtarzaniu zasłyszanych bzdur
peruzi pisze:PLIK do siecowki od was z www jest RIP ? bo obcieto go z muzyki na pewno widze ,czy cos jeszcze ?
Do sieciówek są same RIPy i nie ma w nich napewno muzy (jak zauważyłeś) i video, czyli intro, endingi. Ja tam wcześniej pościągałem sobie pełne wersje, ale europejskie (Tekken 3 PAL, Soul Blade), a PALówki nie mają tu zastosowania.
W trochę lepszej będzie, bo chodzi o oryginalny plik do pobrania, który sam tu wrzucałem, tylko mam gdzieś na płycie wypalone i musiałbym ostro poszukać, a stare linki do ściągnięcia już wygasły, więc może akurat ktoś ma na dysku żeby oszczędzić mi trochę roboty i wrzucić;)
Edit: Nieaktualne, znalazłem.
Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox