Oke... Dla tych, którzy nie mają konta na psxextreme, wklejam post Tenshi
"Ruszamy z trzecią edycją poznańskiego turnieju Tekken Tej Tournament! Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że gwarantujemy przynajmniej ten poziom rozgrywek, jaki był do tej pory, a nawet szykuje się coś większego.... oj o wiele większego. Na razie jednak nie zapeszam ani nie daję obietnic bez pokrycia, tylko działamy
To są osoby "publiczne", z którymi można się kontaktować odnośnie szczegółów turnieju. (na dzień dzisiejszy, ponieważ organizatorzy obarczeni największą odpowiedzialnością za turniej mogą się zmieniać w zależności od natężenia stresu ...jednak myślę że ten skład pozostanie bez zmian )
5. Zcubany, Wooolf, Cinas, Artix, Krakers, Chudy, VHO, zombi, Vipe, Veji, Taisho, Szyper, Rafimaru, LNG, Krakers, Gustlik, Guardian, Griever, Art - odpowiedzialne za sprzęt osoby, bez których z pewnością ten turniej nie mógłby się odbyć.
Sprzętu na pewno potrzebujemy (bo dużo możemy pomieścić, a im więcej stanowisk, tym lepiej), więc jeśli ktokolwiek mógłby przywieźć konsolę lub TV (w szczególności TV), bylibyśmy bardzo wdzięczni.
Pewniki:
1. Data i miejsce odbycia się turnieju 25-26 listopad, na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.
2. Przynajmniej 10 stanowisk do grania
3. Dwudniowy turniej, więc mówimy "papa" chorym zasadom w stylu faza pucharowa!
Nie-pewniki
1. Nagrody... hmm ale zawsze było o co walczyć, w szczególności ostatnio, na TTT2.
2. Nocka: nie wiadomo czy między sobotą a niedzielą będzie można grać na terenie obiektu. Jednak w razie czego postaramy się o jakąś imprezkę z soboty na niedzielę.
25-26 listopad to przecież weekend jest więc kazdy moze sie zjawić. Ja na 90% bede, moze kolejny zlocik nam sie zgotuje
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Jakby było trochę bliżej, to bardzo chętnie ale to jednak jest 350 km w jedną stronę O_o (5 godzin jazdy pociągiem, bilet w jedną stronę 45 zeta, że już nie mówię o samochodzie przy aktualnych cenach benzyny ;( )
Ja prawie na pewno nie przyjadę, nie widzę na to szans (ale może cud jakiś się zdarzy i będę). Co do ekipy z Torunia - Francuz będzie na pewno, reszta albo nie jedzie albo się zastanawia.
_________________ Nie gram w Tekkena online.
Nie męcz mnie o spary (chyba, że jesteś z Poznania i chcesz się zmierzyć "w realu", wtedy to do pomyślenia )
Jakby było trochę bliżej, to bardzo chętnie ale to jednak jest 350 km w jedną stronę O_o (5 godzin jazdy pociągiem, bilet w jedną stronę 45 zeta, że już nie mówię o samochodzie przy aktualnych cenach benzyny ;( )
Wpisowe: 20zł za udział w turnieju + 13zł opłaty za wejście na PGA
Nagrody:
1. 500-1000zł (w zależności od ilości osób)
2. 200-300zł
3. 100zł
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client