Społeczność fanów gier z gatunku bijatyk, emulatorów i retro. Istniejemy nieprzerwanie od 2005 roku. Działamy na rzecz popularyzacji gier bijatyk, organizacji turniejów online i offline.
Ja tylko przypominam, że w tym turnieju to właśnie P2P ma priorytet i jako, że warunki gry są bezdyskusyjnie lepsze to przeciwnik ma obowiązek się dostosować i zrobić wszystko aby można było zagrać.
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Dumian pisze:Ja tylko przypominam, że w tym turnieju to właśnie P2P ma priorytet i jako, że warunki gry są bezdyskusyjnie lepsze to przeciwnik ma obowiązek się dostosować i zrobić wszystko aby można było zagrać.
Hehe, tak właśnie myślałem że ktoś zabierze w tej sprawie głos A więc sprostuje: Di nawet nie zapytał czy zagram z nim na P2P... ja nie wyszedłem z propozycją bo wole grać tradycyjnie.
Walka zapowiadała się ciekawie, jednak siły wyższe przerywały nam połączenie co niesamowicie utrudniło rozgrywkę, z przyjemnością powtórzył bym walkę w lepszych warunkach ...
Przykro mi, ale i ja muszę zrezygnować.
Gdy mieliśmy grać z Wawrzynem wyskakiwał mi błąd, ale odinstalowanie i ponowne zainstalowanie pomogło. Wczoraj rozkręcałem PC. Dziś chciałem zagrać żeby sprawdzić jakie mam pingi na różnych serwerach, ale po odpaleniu wyskakiwał mi znany łindołsowski komunikat o błędzie (zarówno na zwykłej Kaillerze jak i na P2P). Reinstalka nic nie daje.
Na razie dysku nie będę formatował, więc nie odpalę T3O.
Przepraszam wszystkich z którymi grałem i tych z którymi miałem zagrać w grupie.
DevilDs to godny przeciwnik, fajnie mi sie z nim grało lecz strasznie lagowalo.
I jedno mnie ciekawi czy u mnego tez taklie lagi byly bo robil Dashe ewgfi i takie tam kiedy chciał.
tomu 5 : 3 Yarosh...
Ogólnie walka fajna, chociaz edków nie nawidze.
Pierwsze 2 wygral Yarosh.ale jak sie rozkrecilem to Hejjjj...
I tak juz do pięciu :d