Eileen
Moderator: ModTeam
- Ana
- Friend
- Kontakt:
- Yamada
- Moderator
- Kontakt:
Re: Eileen
Eileen jest cudna, ale to wie każdy kto miał z nią jakąś styczność. Bardzo przypomina mi Asukę z T5 - nie jest mega topem, ale ma dużo crushy, intuicyjne comba, bardzo fajne, różnorodne rzuty, świetny movement (no tego akurat Asuce brakuje), jest bardzo bezpieczna (rzadko wystawiamy się na gwarantowaną kontrę - stąd różne konfiguracje ETEG ((evade - throw escape - guard) to u niej podstawa i droga do maksymalnego zminimalizowania otrzymanego damage'u) i podobnie jak Asuka jest totalnie moe xD .
Ale nie o tym chciałem - orientuje się ktoś (Ghetto, Waaagh) w temacie jej backstaggerów? Bo ona ma od cholery rzeczy które goscia na backstaggera wystawiają i w sumie fajnie byłoby wiedzieć czym go w takiej sytuacji dodatkowo dziabnąć:P.
Aha opatentowałem 2 taunty malpka po wygranej rundzie:P.
Pierwszy to g,d,g,d,g,d... czyli powtarzanie SSów - wygląda to max bo Eileen ma inną animację missed SSa od reszty;p.
Drugi to p+P+K+G (trzymać wszystko) czyli jej "małpi bieg" w około leżącego oponenta - jak dla mnie szczyt szczytów xD
Wszyscy 'małpiarze' koniecznie muszą je obadać;].
Ale nie o tym chciałem - orientuje się ktoś (Ghetto, Waaagh) w temacie jej backstaggerów? Bo ona ma od cholery rzeczy które goscia na backstaggera wystawiają i w sumie fajnie byłoby wiedzieć czym go w takiej sytuacji dodatkowo dziabnąć:P.
Aha opatentowałem 2 taunty malpka po wygranej rundzie:P.
Pierwszy to g,d,g,d,g,d... czyli powtarzanie SSów - wygląda to max bo Eileen ma inną animację missed SSa od reszty;p.
Drugi to p+P+K+G (trzymać wszystko) czyli jej "małpi bieg" w około leżącego oponenta - jak dla mnie szczyt szczytów xD
Wszyscy 'małpiarze' koniecznie muszą je obadać;].
- Waaagh
- Student
- Kontakt:
Re: Eileen
Zarówno Eilen ani jak i z nią wiele nie pograłem, więc niewiele pomogę. Póki co sam się uczę VF5 i jako Guru raczej nie posłużę, co innego gdyby ktoś pytał o kultowe VF2
Jak coś wykombinuję, szybciej niż Ty sam, to na pewno zapodam aby pomóc.
Jak coś wykombinuję, szybciej niż Ty sam, to na pewno zapodam aby pomóc.
Virtua Fighter RLZ
XboxLiveID: RealWaaagh
XboxLiveID: RealWaaagh