![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: ModTeam
i nie miała żadnego kochasia z innej bajki. Prędzej bym sie spodziewał, że chciałą by pogadać czasem z Baymanem by mu przygadać. Ten okazał się wyjątkowo nie udany w moim odbiorze - zupełnie nie ten Bayman, jakiś żałosny klaun i służący pozbawiony własnego intelektu "Bayman to... Bayman tamto..."] Gdzie ten groźny najemnik? No to kończę biadolenie o aktorach...mclxbox pisze:a już postać maxa [ who the f.ck he is anyway ? ]
jak nie dostrzegłem ironi w tym cytacie to mnie proszę poprawić i uznać ten post za nigdy nie napisany ;pkemot722 pisze:Helena jest sierotą, to sie zgadza.
Wydaje mi się cios z kapcia lepiej by wyglądał w Mortal Kombat jako fatalitymclxbox pisze:PS: Ciekawy by był mod a'la weatherbery i max do oryginalnego doa... lu K > Cios z kapcia
Jak mam sie czepiac fabuly filmu-gry (LOLOLz) to matkę Heleny tak naprawde zabila Christie...mclxbox pisze: Hela straciła w operze matkę, którą zabiła Ayane, a nie ojca, którego zabił organizatorjak napisał SubZero, nie ma co porównywać filmu z grą, jest za dużo różnic, ja bym raczej uznał te zbieżności za przypadkowe i niezamierzone z fabułą DoA .
J
Wnioskuje z tego co widziałem w doa2Ana pisze:Jak mam sie czepiac fabuly filmu-gry (LOLOLz) to matkę Heleny tak naprawde zabila Christie...
A ja mówie na podstawie DoA3 i 4mclxbox pisze:Wnioskuje z tego co widziałem w doa2Ana pisze:Jak mam sie czepiac fabuly filmu-gry (LOLOLz) to matkę Heleny tak naprawde zabila Christie...
W 3 nie przechodziłem fabuły ( CS fajne, ale for christ sake jak tego bossa pokonać, jak postacie ruszają się niczym żółwie ? ), w 4 nie grałem bo nie mam xboxaAna pisze:A ja mówie na podstawie DoA3 i 4 "Helena finally finds out that Christie killed her mother and confronts her. " Wikipedia
Co chcesz atlantyk mały jestkemot722 pisze:
Tina leciała na turniej samolotem, z dala od miejsca gdzie miała swój yacht, na którym gościła piratów. Przypłynęli za samolotem (na końcu filmu) ??
Taka akupunkturkakemot722 pisze:Zaskoczył mnie pomysł z "igłami paraliżującymi" w filmie - pozytywnie