Witam wszystkich, jeżeli ktoś ma ochotę na grę przez internet w metal sluga(1,2,X,3,4,5), to niech pisze na moje GG. Podam link do odpowiedniego emulatora(WinKawaks) który zawiera nową wersje kaillery P2P, w której jak sama nazwa wskazuje połączenie odbywa się bez pomocy serwera co praktycznie niweluje efekt lagów(pingi są naprawdę niskie), wszystkie szczegóły wytłumaczę na GG. Z miłą chęcią zapykam również w gierce z NES/Famicom.
Oferuję grę na wysokim poziomie .
Pozdrawiam i czekam na chętnych .
GG: 3180829
Metal Slug - gra przez internet
Moderatorzy: ModTeam, 2DModTeam
- Kazner
- Beginner
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
Re: Metal Slug - gra przez internet
W sumie taki temat ze spisem graczy już jest, Kawaksa i Kaillere P2P można ściągnąć ze strony a poradników (1, 2) też nie brakuje
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
- Kazner
- Beginner
Z Kawaksem już obcuję kilka ładnych lat, kaillerke p2p też mam obcykaną w małym palcu i powiem Ci, że na Kawaksie, który to znajduje się w linku podanym przez Ciebie zdarzały mnie się desynchronizacje graczy i już rzadziej zwiechy optymalną wersję jaką znalazłem poprzez liczne testy jest 1.56, na której to nie zdarzyły mi się ani razu. Tak, że na podstawie moich osobistych doświadczeń korzystam obecnie z kawaksa 1.56+najnowsza kaillera p2p(najnowsza na dzień pisania tego posta) i jestem very happy , pozdro dla wszystkich Slugomaniaków
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
Możliwe ale ogólnie to z Kawaksem raczej nie ma większych problemów. Myślę, że ta desynchronizacja to jakiś przypadek czy coś, w każdym razie większość gra zawsze na najnowszej wersji więc chyba warto taką mieć
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
- Action
- Moderator
- Kontakt:
Małe info co by zbytnio nie wprowadzać ludzi w błąd - kaillera p2p powstała głownie z myślą o kawaksie (wtedy chyba jeszcze 1.58) i stawiam browca, że tak jest do teraz (tzn. nowsze wersje tworzone są głownie pod kawaksa 1.59).
- Kazner
- Beginner
W takim razie jak wytłumaczysz fakt desynchronizacji gry na 1.59, a na 1.56 wszystko śmiga jak należy?
- Action
- Moderator
- Kontakt:
Testowanie czegokolwiek na amidze na ogół tak się kończy:P A na poważnie - jak napisał wyżej Dumian - czysty przypadek or something.
- Kazner
- Beginner
- simian_raticus
- Master of the Shakers
- Kontakt:
No kurdę, a ja se z nikim nie pograłem ;/ W te gry co chciałem to nawet z Japonii i Korei nie grają ;/ Najlepsze pingi to mam z Tajwanem na XLink (ok. 400 ms). na Kailerach niestety o wiele wyższe ;/
Tekken 7 i Virtua Fighter 6 nadchodzą powoli!
- Kazner
- Beginner
simian_raticus, masz ochotę zagrać w metal slug'a to wal na moje GG(nr w pierwszym poście)