Odpowiedz do tematu
dziwny TK3
Autor Wiadomość
kamilmedit 
Master of the Shakers



Dołączył: 17 Lip 2008
Skąd: jesteś??
Ostrzeżeń:
 4/3/5
Wysłany: 30-07-2008, 16:12   dziwny TK3

Wiedział ktoś z was o tym??
:zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:
dziwny ten hwo od prawej a ta arenka w tle to już wogóle

PS:Czy TK# wyszedł na jakieś inne platformy?!?!Bo jeśli tak to to potwierdza ten obrazek...
_________________

 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 30-07-2008, 16:15   

Pewnie screen z wersji na automaty.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
lunar 
Beginner



Dołączył: 02 Lip 2008
Wysłany: 30-07-2008, 16:35   

Grałem w taką wersję tekena na automatach w Dąbkach i też sie troszke zdziwiłem ;)

polska mowa, trudna mowa

Nie przepadam za ortografią :P Mam nadzieję że tu nie popełniłem żadnego błędu :] Ale znając mnie dlaczego nie? :hyhy:
Ostatnio zmieniony przez Ana 30-07-2008, 22:42, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
kamilmedit 
Master of the Shakers



Dołączył: 17 Lip 2008
Skąd: jesteś??
Ostrzeżeń:
 4/3/5
Wysłany: 30-07-2008, 17:02   

lunar napisał/a:
Grałem w taką wersję tekena na automatach w Dąbkach i terz sie troszke zdziwiłem ;)


Mówisz że w takiego teka 3 grałeś??!!
To teraz inne pytanie...gdzie zdobyć rom tk3 z właśnie takimi "dziwakami" żeby na zincu lub MAME odpalić??

PS:Tak myśle że chyba ten tek wyszedł only na automaty i jeszcze równiutko przed tagiem...
(a jakbyśm złowił taki rom to nie fajnie byłoby przez sieć na zincu w niego grać?? :hyhy: )

PS2:to chyba któryś z tych :P :
# Tekken 3 (TET1/VER.E1)
# Tekken 3 (TET2/VER.A)
# Tekken 3 (TET2/VER.B)
# Tekken 3 (TET3/VER.A)
_________________

 
 
 
lunar 
Beginner



Dołączył: 02 Lip 2008
Wysłany: 30-07-2008, 17:07   

A tego to ja niewiem :kwasny: ,może ktoś inny ci pomoże
 
 
 
kamilmedit 
Master of the Shakers



Dołączył: 17 Lip 2008
Skąd: jesteś??
Ostrzeżeń:
 4/3/5
Wysłany: 31-07-2008, 09:08   

lunar napisał/a:
A tego to ja niewiem :kwasny: ,może ktoś inny ci pomoże


spoookoo nikt mi nie musi pomagać :P wystarczy że sprawdze na mame każdy po kolei...


PS:Taki mały offtop.Dlaczego nie pykamy w tk3 przez sieć na zinc lub mame?!
_________________

 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 31-07-2008, 10:40   

kamilmedit napisał/a:
PS:Taki mały offtop.Dlaczego nie pykamy w tk3 przez sieć na zinc lub mame?!

A próbowałeś ?
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
lunar 
Beginner



Dołączył: 02 Lip 2008
Wysłany: 31-07-2008, 10:45   

kamilmedit napisał/a:
PS:Taki mały offtop.Dlaczego nie pykamy w tk3 przez sieć na zinc lub mame?!
Jeżeli by ktoś wykombinował żeby można było grac online to czemu nie
 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 31-07-2008, 10:48   

kamilmedit napisał/a:
PS:Taki mały offtop.Dlaczego nie pykamy w tk3 przez sieć na zinc lub mame?!

A dlaczego mielibyśmy pykać w tk3 przez sieć na zinc lub mame?!
_________________
https://youtube.com/mreditorcustomize
https://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
lunar 
Beginner



Dołączył: 02 Lip 2008
Wysłany: 31-07-2008, 10:56   

Mr_Editor napisał/a:
A dlaczego mielibyśmy pykać w tk3 przez sieć na zinc lub mame?!


A tego to nie wiedzą nawet najstarsi górale :D
 
 
 
kamilmedit 
Master of the Shakers



Dołączył: 17 Lip 2008
Skąd: jesteś??
Ostrzeżeń:
 4/3/5
Wysłany: 31-07-2008, 13:04   

Już próbowałem grać przez sieć ale nie było chętnych :( :P za to testowałem i doszedłem do wniosku że nawet w TTT da sie grać zarówno jak i tk3 na...MAME!!
Co trzeba zrobić??Znać C++ :P :P :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nie no to był żart.. :P ale tak seryjnie to wejść w konfiguracje gry (podaczas gdy jest włączona [switch test]) i włączyć non interlace... :P :P :P

Jak by to nie pomogło to jeszcze brak emulacji głosu i wszystko co sie da na najsłabsze parametry... :chytry:

A co do tego romku "dziwacznego" to żaden z nich nie ma takiego dziwnego hwo...
_________________

 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 31-07-2008, 13:46   

TTT przez sieć... bla bla bla.... gdyby się dało to byśmy grali...
_________________
https://youtube.com/mreditorcustomize
https://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
obserwator 
Beginner



Dołączył: 08 Sie 2008
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 21-08-2008, 19:31   

Postanowiłem odświeżyć temat

Spójżcie na Jinka



Qrde która to wersja i na co?!?! :zdziwko:
_________________
https://www.snesorama.us/...ead.php?t=18779 NET YAROZE development cd for psx game hacker and creators :D
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 21-08-2008, 19:34   

hmmm... king też jest jakiś taki... tygrysowaty :)
skąd masz screena?
_________________
https://youtube.com/mreditorcustomize
https://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 21-08-2008, 19:47   

stąd http://www.geocities.com/...285/index2.html
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
XXV Międzynarodowy Festiwal Komiksu i Gier - Łódź - 03-05.10
[Sprzedam] Pad bezprzewodowy SONY DUALSHOCK 3
4 - 6 październik 2013 24 Międzynarodowy Festiwal Komiksu i
Niekontrolowane ciosy. (TEKKEN 6)
Nie moge grac w trybie ONline TK3.
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group