Odpowiedz do tematu
Tekken bez lagów??
Autor Wiadomość
Ren 
Friend

PSN ID: RenPL
P2P Mode: Host & Client
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 21-10-2006, 11:07   

Pamietam ze udało mi sie odpalić.
Gra chodziła MEGAWOLNO! Nie ma sie czym podniecac i raczej w TK na mame nie pogramy
_________________

 
 
 
Tuminure 
Beginner


Dołączył: 21 Paź 2006
Wysłany: 21-10-2006, 15:07   

A jakiego emulatora używałeś? I czy miałeś do niego jakieś patche/pluginy itp?
 
 
 
Ren 
Friend

PSN ID: RenPL
P2P Mode: Host & Client
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 21-10-2006, 15:26   

Tuminure napisał/a:
A jakiego emulatora używałeś? I czy miałeś do niego jakieś patche/pluginy itp?


mame32 0.81 bez zadnych patchy czy pluginów
_________________

 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 24-10-2006, 13:51   

Tuminure napisał/a:
A jakiego emulatora używałeś? I czy miałeś do niego jakieś patche/pluginy itp?

Nie ma co sie napalac, to wszystko to o kant dupy rozbic. Emulacja w tym kierunku posowa sie bardzo ślimacznie :P
_________________
 
 
 
obserwator 
Beginner



Dołączył: 08 Sie 2008
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 01-09-2008, 17:33   

hehe bo trzeba w grze włączyć switch test (najcześćiej f3) i w display options przełączyć na non interlace... to samo w ttt (ttt bedzie szybciej chodził i pojawią sie modele 3d a leżące ;])

to tyle ode mnie

rozejść sie :D
_________________
https://www.snesorama.us/...ead.php?t=18779 NET YAROZE development cd for psx game hacker and creators :D
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-09-2008, 18:09   

Tekken 3 bez lagów? Jak najbardziej, wystarczy Kaillera P2P i dobre łącze ;)
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 01-09-2008, 18:12   

Cytat:
Tekken 3 bez lagów? Jak najbardziej, wystarczy Kaillera P2P i dobre łącze ;)

No czy bez lagów.... zależy od łącza i sprzętu... u mnie tekken ostatnio nie chodzi płynnie nawet offline :P
_________________
https://youtube.com/mreditorcustomize
https://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 01-09-2008, 18:24   

Wiadomo, że jak ktoś gra na sprzęcie lub łączu, które się do grania w daną grę nie nadają to będzie miał problemy.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 1 kreska zasięgu
Wysłany: 01-09-2008, 19:39   

Tekken 3 na MAME? Ciekawa myśl, ale osoba, która czasem (z nudów) zabawi się w emulację TK3 na MAME, proponuję wziąć pod uwagę następujące szczegóły:

1) Brak maksymalnej prędkości - co prawda mi 53 fps wystarcza ;)
2) Jakoś grafiki jest gorsza od tej na ePSXe, a przecież to wersja Arcade powinna wyglądać lepiej - niestety nie przy emulacji ;)

MvsC na MAME jak na Kawaks chodzi doskonale? Ja rozumiem, lubimy MAME, osobiście wolę Street Fightery emulować na MAME niż Kawaks (SFII na CPS1 nie ma Continue'sów i muzyczki w intro dającej klimacik ;) )

Inne gry?

TTT nie grywalne,
_________________
Szkoła Sztuk Walki RED DRAGON rozpocznie treningi JEET KUNE DO (metoda walki Bruce'a Lee) w Warszawie od września 2018. Trwają zapisy. Zapraszamy!
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-09-2008, 21:31   

Cytat:
1) Brak maksymalnej prędkości - co prawda mi 53 fps wystarcza ;)
2) Jakoś grafiki jest gorsza od tej na ePSXe, a przecież to wersja Arcade powinna wyglądać lepiej - niestety nie przy emulacji ;)


Sam nie wiem jak to skomentowac... moze tak: 1&2 - bullshit ;) (a przynajmniej jak sie korzysta z Zinca)

kemot722 napisał/a:
SFII na CPS1 nie ma (...)


To odpal wersje na CPS2
 
 
kemot722 
Grand Master
Cichy Obserwator :)



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 1 kreska zasięgu
Wysłany: 01-09-2008, 23:13   

1) bez frame skip
2) MAME Plus+, bo Zinc rzeczywiście lepiej to prezentuje, a dźwięk i tak można pominąć przy grze online, więc wisi mi nijaka jakość jego.

Na CPS2 poszły "Supery", też je lubię ;)
_________________
Szkoła Sztuk Walki RED DRAGON rozpocznie treningi JEET KUNE DO (metoda walki Bruce'a Lee) w Warszawie od września 2018. Trwają zapisy. Zapraszamy!
 
 
Damix 
Elite player



PSN ID: Damianzzz3
Dołączył: 15 Gru 2008
Skąd: Lublin
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 24-03-2009, 21:51   

Lepsza grafa coś mi się zdaję:D
_________________
NieZaczaisz Clan
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Tekken 6: Bloodline Rebellion na Play Station Portable???
Tekken DR PSP - jak wrócić do menu głównego?
Tekken 5 DR nemożność oglądania Epilogue WTF?
Tekken 3 - problem z pluginami
Czy granie przez neta w tekkena3 przez emulator jest legalne
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group