Odpowiedz do tematu
youtube - problem
Autor Wiadomość
Hakuzaijo 
Master



Dołączył: 27 Lut 2007
Skąd: Z Japonii
Wysłany: 24-08-2008, 09:51   youtube - problem

Nienawidzę windowsa :zdegustowany:
Pytanie: co zrobić jeżeli filmy na yt włączają się ale po 2 sekundach pazuzują (+ nie ma głosu) ALBO włączają się po restarcie kompa na zasadzie raz się włączę a raz wyskoczy powyższy błąd? Java najnowsza więc?
Any ideas w czym rzecz?
_________________
Nowa, kuźwa, mania :/ Widzicie poniżej :3
-------------------------------------------------------
nihonsun.net - wbijać tu panowie; wbijać;)
 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 24-08-2008, 12:55   

hmm... może pomoże reinstal przeglądarki, javy i flash playera? [bo to chyba ten drugi w przypadku YT jest ważniejszy]
_________________
https://youtube.com/mreditorcustomize
https://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
Hakuzaijo 
Master



Dołączył: 27 Lut 2007
Skąd: Z Japonii
Wysłany: 24-08-2008, 13:08   

Reinstalkę zrobiłem. Zmiana javy, ff na #3 i fplayera pomogła (teraz działa). Zobaczymy na jak długo :/
_________________
Nowa, kuźwa, mania :/ Widzicie poniżej :3
-------------------------------------------------------
nihonsun.net - wbijać tu panowie; wbijać;)
 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 24-08-2008, 13:26   

nie wiem jak to jest wprzypadku innych systemów, ale w przypadku windowsa najlepszą metodą naprawy [czegokolwiek] jest reinstal... bazując na moich doświadczeniach :)
_________________
https://youtube.com/mreditorcustomize
https://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 24-08-2008, 17:53   

Ale co ma do tego windows? Jezeli filmiki nagle przerywają to albo z przegladarka jest cos nie tak (sprawdz czy yt dziala na IE), albo wina łącza.
 
 
Hakuzaijo 
Master



Dołączył: 27 Lut 2007
Skąd: Z Japonii
Wysłany: 24-08-2008, 18:30   

Pewno i tak. Zmiana ff na 3. i upload najnowszych wersji javy i playera pomogły.
_________________
Nowa, kuźwa, mania :/ Widzicie poniżej :3
-------------------------------------------------------
nihonsun.net - wbijać tu panowie; wbijać;)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Poszukuje kogos do pogrania w tk3 online. Steam id
All your puzzles are belong to us - Łyk-tur vol. 4
Vs Battle - 2 konta problem
Creative Fatal1ty Gaming Headset- problem
Tuner TV - problem z nagrywaniem walk
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group