W dniach 13-14.12 w Warszawie odbędzie się konwent M&A Mokon, którego motywem przewodnim będzie twórczość CLAMP-a. Na jego terenie zostanie rozegrany turniej Soul Calibura 4, po więcej informacji zapraszam na Soul Calibur Poland jako, że, z braku stałego dostępu do netu, nie będę mogła stale aktualizować tego posta
Wysłany: 09-10-2008, 17:38
Do końca tygodnia wrzucę trochę informacji odnośnie imprezki. Zgłoszenia na turniej wysyłacie do mnie mailem (to jest jedyna droga zapisów) w następującej postaci:
Imię i nazwisko
Nick
Miasto
SC4/GG (albo obie gry)
Na dole możecie ewentualnie dopisać, czy jesteście w stanie zabrać ze sobą konsolę.
Wysłany: 09-10-2008, 19:30
Jak najbardziej. Ale nie chodzi o mały turniej, tylko zwykły, nie-do-końca konwentowy. Na oba turnieje będziemy mieli osobne pomieszczenie i osobny sprzęt. Ja też będę nad wszystkim sprawował pieczę.
Dobra to będzie ktoś z Honmaru na tym konwencie?
Ja będe w sobotę do godziny 17 tylko i w niedzielę do 15, ale może uda mi się zostać dłużej. Jak by co to będe latał w koszulce MGSa i narzekał jak to znowu z grupy nie wyszedłem xP
No i dałem dupy , ale jak to się mówi "first things first" i z okazji opóźnień i innych pierdół organizacyjnych gali kyokushin na AWFie nie wyrobiłem się ostatecznie na konwent .
Mam nadzieje że turniej się udał i że ktoś wklei tu jakąś relacje, bo nie chce mi się wchodzić na forum extrima