Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Wrz 2006 Skąd: 1 kreska zasięgu
Wysłany: 11-11-2008, 23:26
Po bounce Alicja mogła by jeszcze z tymi swoimi skrzydełkami robić Izune a'la Hayabusa z DOA z wysokości 20 m nad ziemią i na turniejach będzie regularnie banowana
PSN ID: sh-zinden
Zagram w: planszówki, karcianki i casualowo w dowolne bitki Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Mar 2008 Skąd: Wałcz
Wysłany: 12-11-2008, 13:47
Action napisał/a:
ja od początku <s>wiedziałem</s> podejrzewałem o co shindenowi chodzi Tyle, że w bitkach przyjęło się po prostu - bounce i nigdy nie spotkałem się z określeniem earthbounce (które jest zapewne kolejnym zagadnieniem shindena wymyślonym na poczekaniu;)
chyba 'bouncy ninja' masz na myśli ;p
oj nie... przy potemkinie używa sie zarówno okrśleń wallbounce jak i od AC earthbounce ;p
tym razem to nie moje słowotwórstwo, ale dobrze, że masz o mnie opinię człowieka kreatywnego ;P
_________________ hej Gość!! pamiętaj o funkcji [ you ]!!
Przez ten czas będzie co robić. Ja tam czekam do wiosny i się biorę za SF4, może (1% szans, ale zawsze) jeszcze dostaniemy VF5R na konsole, to już wogóle będzie cudnie.
Gdyby wypuścili jako pierwszy trailer, który znajduje się w nowym poście to komentarze na temat T6 Br były by całkowicie inne. Porównując go do starego, to niebo a ziemia.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Wrz 2006 Skąd: 1 kreska zasięgu
Wysłany: 07-12-2008, 18:43
darth_julitka napisał/a:
http://de.youtube.com/watch?v=1iBaLXmR09Q&feature=related
Nie wiem jak wy, ale jak to zobaczyłam to kopara mi opadła.
Nie wiem czemu, ale pomyślałem o minigierce/trybie z Jinem na motocyklu - może Tekken Motocross, tak jak Tekken Ball i Tekken Force w TK3? ale niekoniecznie coś a'la Carmageddon by rozjeżdżać Crowa, Falcona, Owl i Hawka, raczej jakiś kaskaderski time-attack
Ta animacja Jin vs Kazuya zrobiła na mnie wielkie wrażenie