Dordzy panowie, (panie nie ponieważ nie brały udziału w turnieju ) chciałbym ogłosic że :
3 miejsce zajął lesiu
Jeśli przyjmujesz nagrode Prosze o wklejenie do opisu całego tekstu :
Witam wszystkich , zawitalem na forum bo chcialbym wziasc udzial w jakims turnieju , zawsze to jakies urozmaicenie , wiec jezeli jakis sie odbywa w najblizszym czasie to jakies info by stykło ;]
Drodzy panowie mam taką prośbę do Was szczególnie tych co brali udzuał w turze mam te filmiki Wasze i mam je zamiar wrzucic, lecz nie mam pojęcia jaki podkład muzyczny dac, ponoc gówniane Techno czy inny szajs jest dobry do bijatyk, a nie mam zamiaru wrzucac do walk metalu.
_________________ NIE TŁUMACZ SIĘ ŻE DOSTAŁEŚ PO DUPIE!
Ostatnio zmieniony przez Oscar 07-07-2011, 09:05, w całości zmieniany 2 razy
Pewnie się odbędzie coś w najbliższym czasie i info też na bank się pojawi.
Przy okazji chciałbym pogratulować Oscarowi za bardzo dobrze przeprowadzony turniej. Od początku widać było, że poważnie podchodzi do sprawy, sama organizacja i "oprawa" turnieju również na wysokim poziomie. Oby więcej takich "turniejów użytkowników", jak widać każdy może dać coś od siebie i wcale nie wymaga to wielkiego doświadczenia co bardzo dobrze pokazał Oscar w swoim debiucie organizatorskim
Na koniec oczywiście standardowe gratki dla podium;).
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client