Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Wrz 2006 Skąd: 1 kreska zasięgu
Wysłany: 18-08-2009, 01:15
KRELIAN napisał/a:
Racja, ale następna runda będzie należeć do nowego Mortala pod warunkiem że zbalansują Jokera.
Raczej oleją Jokera. Teraz kolejny Mortal sie rodzi i dlatego, że ma być mroczny i soczysty jak zza swoich lepszych czasów, będzie miał swoją rundę
Walka Tekken vs Virtua Fighter pochłania kolejne platformy:
- Playstation 3
- Xbox360 Live
- PSP (jak na razie tylko Tekken)
- Komórki
...chyba pozostaje czekać na VF dla Wii. SEGA ostatnio mnoży tytuły dla tej platformy, rezygnując z ich wydań dla PS3/Xbox360 (czytam newslettery od SEGI). Co powiecie na VF5R dla Wii?
A kojarzy ktoś grę Sega Superstars na Eye Toya? Jak nie to polecam, nie ma to jak własnoręcznie pokazać takiemu Akirze kto tu jest szefem https://www.youtube.com/watch?v=RzBldRINm2U
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Wrz 2006 Skąd: 1 kreska zasięgu
Wysłany: 18-08-2009, 13:18
Komandos napisał/a:
A kojarzy ktoś grę Sega Superstars na Eye Toya? Jak nie to polecam, nie ma to jak własnoręcznie pokazać takiemu Akirze kto tu jest szefem https://www.youtube.com/watch?v=RzBldRINm2U
Tylko po co ktoś ma kogoś tonować? O ile jeszcze w T/VF turnieje się odbywają, a wyważenie postaci jakie jest , każdy widzi, to o tyle MK ma się raczej w poważaniu w tym segmencie.
Fakt sprzedaje się lepiej, ale ....
p.s. A za nowym mrocznym MK jestem na "tak".
Moim skromnym zdaniem tekken stoi w miejscu , poprawia się jedynie grafika , dodawane postacie itd. Gameplay nadal taki sam i wydaje mi się ,że już czas na rewolucje , zrobić krok do przodu
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 5 , PES Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Gru 2010
Wysłany: 30-06-2011, 11:50
Cóż mogę powiedzieć. Grałem tylko w jedną z tych gier - Tekkena (3 i 5 aktualnie). Dla mnie jest to najlepsza bijatyka jaka istnieje . Z tego co widziałem VF na youtube filmiki to nie wygląda mi na ciekawą grę, ale nie mogę oceniać gry na podstawie samych filmów...
Nie ma to jak mieszane wypowiedzi laików a następnie miast konkretnej wypowiedzi, skwitowanie tego idiotyzmem.
Do tych wyżej:
Tekken nie stoi w miejscu, ostatnio znacząco zmienili (ubiednili) movement, dodali cos do systemu (rage, bounce), zmienila sie masa w tym co bylo... czy wyszlo to na dobre, nie mnie oceniac
VF to najbardziej techniczna bijatyka jaka znam, jezeli mozna cos nazwac skillowym to chyba VF.
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 5 , PES Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Gru 2010
Wysłany: 30-06-2011, 22:07
Dlaczego Komandos ma się zamknąć? Przecież to forum, tu każdy wypowiada swoje zdanie ;p .
W VF jeszcze dziwne jest te przyjmowanie ciosów. Jak kogoś trafisz to wygląda to dosyć nieciekawie (nie mówie, że w tekkenie jest to świetne ;D). Każdy powinien grać w to co chce jednak ja zawsze będę za Tekkenem, bo można chociaż z kolegami pograć (w inne nie chca grać ;d )
Pomijając zacytowany fragment, w zupełności zgadzam się z Actem. Tekken jest jak żarcie z dyskontu spożywczego, a VF jak samemu zasadzone, uprawiane, zerwane, przygotowane zdrowe jedzenie.
Nie da się kochać tak samo tych obydwu gier jak PES'a i Fify na raz czy Quake 3 und KillZone 3.
ChUmB@ jak piszesz - BIATYKA - Bili I Atakowali Tam Yeti'ego Koło Ameryki!
Dwóch podobnych gier nie da się kochać jak dwóch kobiet (żony i kochanki), a trzecia, może być prostytutka ale tutaj mówię o patologi terz czy bigamiach wszelakich!
Róbta co chceta i grajta w co chceta oraz jak chceta! Uczciwie czy na czitach! hehe haha hihi
Sorry ale pijany jestem i naćpany! Odłączyć się chcę od wszystkiego koleżanko i kolego!
_________________ Tekken 7 i Virtua Fighter 6 nadchodzą powoli!