Odpowiedz do tematu
Tekken Tag Tournament Online pack - download
Autor Wiadomość
KRELIAN 
Junior Admin


PSN ID: KrelianTK
Zagram w: Tenchu: Burning Shadows,Ronin Blade Crusade,Gex Origins
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: ta pewność?
Wysłany: 23-09-2009, 07:18   

innovator napisał/a:
Tak grałem... , ale na hamachi... kumpel mi to jakos robil nie pamietam jak


innovator nie wprowadził innowacji. Jak ktoś ze 'znajomych' już zagra to niech da znać, bo u nas póki co wszyscy grają u kumpli, a ja nie mam czasu się tym bawić.
_________________


https://www.change.org/p/...game-on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
 
 
 
luc_october 
Friend


Dołączył: 07 Lis 2006
Skąd: libiąż called liban
Wysłany: 23-09-2009, 11:01   

innovator napisał/a:
kumpel mi to jakos robil nie pamietam jak


To bardzo odważne wyznanie, ale myślę że na forum mało kogo interesuje twoje życie seksualne po pijaku :D

KRELIAN napisał/a:

innovator nie wprowadził innowacji. Jak ktoś ze 'znajomych' już zagra to niech da znać, bo u nas póki co wszyscy grają u kumpli, a ja nie mam czasu się tym bawić.


...tak panowie i panie. jeśli coś dawać to konkrety i przetestowane ;)
_________________

https://www.youtube.com/lucoctober
https://www.myspace.com/lucoctober
 
 
innovator 
Beginner



Dołączył: 10 Maj 2009
Wysłany: 23-09-2009, 15:14   

luc ale z ciebie "chómożysta" :D

W każdym razie spytalem sie go w jaki sposob skonfigurowal to hamachi a, on na to, że na waszej stronce bylo cos o tym progsie ;) i tym sie kierowaó

Nie wiem jak mu sie to udało, ale dało sie pograć
_________________

 
 
Bury 
Grand Master
f,N,d,d/f~f,N..5/sek



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 23-09-2009, 15:45   

No nie moge,niezla masakra.


innovator napisał/a:
"chómożysta

innovator napisał/a:
kierowaó

innovator napisał/a:
wyszedło

innovator napisał/a:
MUSI PISAĆ


JA mam nadal problem z ustawieniem tego emu tak zeby dzialalo...Mozecie podac jakis sprawdzony konfig?
Pokazuje mi sie tylko male czarne okienko (nawet nie wchodzi na Full screen)dodam ,ze moj komp spelnia wymagania TTT ,na mame ui smiga jak szalony
_________________

 
 
 
EasY_PL 
Elite player



PSN ID: BmxRPL1
Zagram w: modzie na sukces
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 29 Kwi 2007
Skąd: sie wziąłem
Wysłany: 26-09-2009, 00:10   

a mi biega tak samo jak biegało...
inonvator ty przekabacasz co jednego żeby tylko spara zaliczyć:P
swoją drogą ciekawe że w t3 jakoś nie masz ochoty grać :P
_________________
piewien koleś pyta laske "dasz?"
a laska backdash
 
 
 
Damix 
Elite player



PSN ID: Damianzzz3
Dołączył: 15 Gru 2008
Skąd: Lublin
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 27-09-2009, 10:03   

Jak odpalam TTT to mi wychodzi odrazu z gry,co trzeba zrobić ?
_________________
NieZaczaisz Clan
 
 
 
Jin3k 
Beginner


Dołączył: 03 Gru 2009
Wysłany: 03-12-2009, 13:26   

Dla wszystkich, ktorzy maja problem z odpaleniem TTT, przyczyna moze byc bledna lokalizacja romu romu TTT
Trzeba wejsc w options/directories, zaklatka GUI, mame patch i stawic aktualna lokalizacje romu, gdyz pierwotna byc moze jest bledna...
...to tylko mozliwa z przyczyn

pzd
 
 
nttn 
Beginner


Dołączył: 12 Lip 2009
Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 23-01-2010, 10:44   

Hej,
mam rozumieć, że ta paczka daje Wam możliwość grania Tagów, czyli 2v2? Jeżeli tak, to jestem bardzo ciekaw, czy dałoby się zrobić podobnie z grą Smackdown! 2, w którą chętnie pograłbym w więcej niż dwie osoby. Jeżeli jest jakaś szansa, to bardzo prosiłbym o powiedzenie mi, jak to zrobić. ;)
Pozdrawiam, nttn.
_________________
;)
 
 
 
wicek251 
Użytkownik

Dołączył: 22 Mar 2010
Wysłany: 22-03-2010, 12:09   

Napiszcie instrukcje jak to skonfigurować i odpalić (nie koniecznie online), bo u mnie jest czarny ekran i jakiś dźwięk dziwny co się zacina...
pomóżcie pliss
 
 
Czapol 
Elite player



Dołączył: 16 Sty 2010
Wysłany: 22-03-2010, 12:23   

nttn napisał/a:
Hej,
mam rozumieć, że ta paczka daje Wam możliwość grania Tagów, czyli 2v2? Jeżeli tak, to jestem bardzo ciekaw, czy dałoby się zrobić podobnie z grą Smackdown! 2, w którą chętnie pograłbym w więcej niż dwie osoby. Jeżeli jest jakaś szansa, to bardzo prosiłbym o powiedzenie mi, jak to zrobić.
Pozdrawiam, nttn.

Ta paczka, raz że podobno się nie uruchamia ( nie wiem, nie ściągałem, taga mam a online nie potrzebuję póki nie kupię nowego pada ) ma udostępnić możliwość grania online w Tekken Tag Torunament. Jeśli chodzi o same tagi to gra ( Tekken Tag Torunament ) ta została zrobiona normalnie przez producenta już jak gra z systemem tag i ta paczka nie jest zadnym modem. Jeśli jakaś gra nie ma systemu tag to już w ten sposób nie pograsz. Jednak jeśli w ogóle chciałbyś sobie pograć w bitkę z systemem tag to polecam Tekken Tag Torunament, jest naprawdę świetny ;)
_________________

Zawsze istnieje opcja powrotu.
 
 
 
eq2D 
Friend


Pomogła: 6 razy
Dołączyła: 16 Lut 2007
Wysłany: 10-05-2010, 00:36   

innovator napisał/a:
miałem pomysł 10 minut kursu photoshopa i coś tam wyszedło :D xD


Przeczytałem temat w 5 minut, kurs photoshopa prowadziłem, wpadłem na pomysł: nie rób nic więcej, nie pisz nic więcej.

Odnośnie tego klona mame - zostawcie to w cholere, bo więcej z tym problemów niż zabawy, a TTT to dobry na Ps2 (co już zapewne wiekszość wie).
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Tekken Tag Tournament Online - lista graczy
Tekken Tag Tournament 2 Online Cup
Tekken Tag Tournament 2 zablokowany tryb vs Battle
Tekken Tag Tournament Online
Tekken Tag Tournament 2, Cybermachina Bydgoszcz, 12.03.2017
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group