Wyjaśnienie zasad DE znajdziesz na 11 stronie tego tematu. W tej rundzie masz mecz z użytkownikiem s0n1c. Jeśli wygrasz to będziesz grał z aki1986, natomiast jeśli przegrasz to trafiasz na kenZo.
Apropo mojej walki z Fishbone. Juz jakis czas temu wyslalem mu zaproszenie do znajomych na PSN i do tej pory nie zaakceptowal. Spokojnie czekam.. Teraz swieta, wolne, to moze sie uda ;]
Ja caly czs jestem na psn, zaproszen oczywiscie nie musze przyjmowac poniewaz nie ma takiej potrzeby... wystarczy ustawka na gg lub forum no i poznanie psn przeciwnika juz w roomie tekkena. Nie to ze nie przyjmuje zaproszen bo jakis gbur ze mnie, ale wiadomo ze mamy limit kontaktow i staram sie takich pojedynczych/jednorazowych frendsow jednak nie zapisywac.
btw. zagramy oczywiscie mecze, ze wszystkimi moge zagrac. zeby nie bylo ze sie ociagam... piuerwszy mecz turnieju fazy grupowej byl wlasnie moj i alvadro.