Odpowiedz do tematu
A może Team Speak??
Autor Wiadomość
MiodeK 
Beginner


Dołączył: 22 Kwi 2006
Skąd: Trzebncia
Wysłany: 26-04-2006, 14:05   A może Team Speak??

Co wy na to żeby założyć serwer na Team Speak`u?? wtedy można by było się łatwiej porozumiewać podczas gry i wyjaśnić jakieś niedogodności. CO wy nato?? Ja niestety niemam takich możliwości by taki serwer założyć ale jeśli ktoś ma to może??

Ja moge załatwić serwer tylko na walki turniejowe wiecie wchodzą 2 osoby grają gadają walka się kończy wychodzą. Co wy na to??
_________________

 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 26-04-2006, 15:47   

Wszystko ok, ale jak wiadomo rozmowy głosowe korzystają z naszego łącza co jest chyba oczywiste, więc jakość rozgrywki na pewno poleciałaby na łeb na szyję (czyt. lagi)

Nie wiem na jakiej zasadzie działa Team Speak bo nigdy się w to nie bawiłem ale myślę, że efekt będzie właśnie taki jak napisałem powyżej.

Jeśli jednak ktoś osobiście to przetestuje i sprawdzi to niech podzieli się wrażeniami :P
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
MiodeK 
Beginner


Dołączył: 22 Kwi 2006
Skąd: Trzebncia
Wysłany: 26-04-2006, 17:18   

Ja moge z kimś przetestować potrzeba mi tylko osoby która ma TS`a i Mikrofon. Chętni pisać domnie na gg albo w tym poście.
_________________

 
 
 
grzece 
Elite player



Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Tychy
Wysłany: 03-05-2006, 18:59   

Raczej tego typu programy sa juz na tyle zaawansowane, ze nie zrzeraja jakis duzych ilosci naszego lacza. Najgorzszy kodek ktory troche znieksztalca dzwiek zajmuje maxymalnie 6 Kbit a najlepszy cos kolo 26Kbit.
Chetnie bym przetestowal ale nie mam narazie mikrofonu.
_________________
PHPtournament progress
||||||______________ 30%
 
 
 
czit 
Grand Master



Dołączył: 25 Lut 2006
Skąd: Lubartów
Wysłany: 03-05-2006, 20:34   

ja tam wole muzy posluchac, zresztą po co teamspeak skoro pewnie wiekszosc ludzi ma to co ja czyli : jak przytnie gra albo zle wcisne guzik to slychac okrzyk typu "|<urvva" albo "ja plejdore" (u mnie ostatnio dosyć często bo pad sie zacina), a jak cos wyjdzie to nic tylko sie smieje, zresztą od pogadania sobie to jest chat :]
_________________
Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów
 
 
 
Pitrex 
Master



GamerTag: PitrexoPL
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 06-05-2006, 12:30   

Ja moge to przestestować bo mam mikrofon :] lecz nie mam TS'A :P
_________________
Gość GET READY FOR THE NEXT BATTLE

jeśli właśnie chcesz napisać do mnie z powodu powyższego napisu to sobie odpuść i naucz się html'u:P
 
 
!Dan! 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: JK3, Tekken 3, Tekken: Dark Resurrection, Quake 3: A.
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Maj 2006
Skąd: Kraków ^^
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 21-05-2006, 02:18   

Testowałem ten ciekawy programik i musze stwierdzić że on NIE LAGUJE.
Polecam go wszystkim giercmanom ;)
Dziekuje za uwage życze miłego dnia ;)
_________________

 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 21-05-2006, 11:34   

Testowałeś go na Kaillerze?
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 12-07-2006, 22:24   

!Dan! napisał/a:
Testowałem ten ciekawy programik i musze stwierdzić że on NIE LAGUJE.
Polecam go wszystkim giercmanom ;)
Dziekuje za uwage życze miłego dnia ;)

Cos ten pan ucichł :P
Moze ktos inny to przetestoje
_________________
 
 
 
Ernie 
Beginner



Dołączył: 05 Lip 2006
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 13-07-2006, 07:09   

Ja juz testowalem na kailerze z innym typkiem na serwie Aep nie lagowal tylko przy poczatku troche podcina a potem juz jest normalnie i nie laguje
 
 
 
Mati 
Elite player



Dołączył: 21 Lip 2006
Skąd: Z za krzaka
Wysłany: 03-08-2006, 19:59   

Ja tez uzywam tego programu tylko gram na kanałach do quake 3:P battle.pl program przydaje sie jak chcesz z kims potrenowac i dzieki temu mozna wymienic sie zdaniami co zle robisz co dobrze co jak sie blokuje itp.

Team speak Client:
Download
po Sciagnieciu zainstalowac... uruchamiamy TS wchodzimy w Connection>Connect

Pokazuje nam sie Server klikamy na niego prawym i wybieramy opcje Add Server, nazywamy jak chcemy.

Pozniej po prawej stronie w okienku
Server Address: wpiszujemy adres (przykładowo battle.pl)

Nickname: wiadomo

i zaznaczamy Anonymous zamiast Registered

Na koniec przyciskamy Connect i wybieramy pokoj

co do lagów ten program nie laguje uzywam go do quake3 i ping jest taki sam zawsze wiec nie macie co sie obawiac. Peace
_________________


 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Czy da się zaimportować postacie z Tekken Tag Tournament??
Po zmianie kompa Tekken 3 dostal speeda...
Teksty z gier/filmów/książek, które utkwiły wam w pamięci
Zgloszenia Teamow do TK3 Online Team Cup
UWAGA! Żartowanie na forum jest zakazane!
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group