Odpowiedz do tematu
tekken 6 online
Autor Wiadomość
sevenos 
Beginner


PSN ID: nukeprof-pl
Dołączył: 09 Sty 2010
Wysłany: 09-01-2010, 11:17   tekken 6 online

bo mam neostrade 1mb i tekken 6 mam lagi polaczenie na poziomie 1-2-3 (wiecej nie osiagnie ) jak to jest u was ??

ten patch mial cos zmienic a chyba nic nie daje a moze to moj net jest za slaby ??
 
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 09-01-2010, 11:22   

A grasz ze znajomymi, czy moze z kims z Azji? W tym 2 wypadku to nigdy nie zagrasz sobie na 4 kreskach. Gra sie bardzo dobrze, a jesli nie to masz slabego neta.
 
 
 
sevenos 
Beginner


PSN ID: nukeprof-pl
Dołączył: 09 Sty 2010
Wysłany: 09-01-2010, 13:47   

hm dziwne bo kolega mieszka 2,5 km odemnie i jak z nim gralem to byla 1 kreska
 
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 09-01-2010, 15:04   

No to masz slabego neta.
 
 
 
Yamada 
Moderator
The Undying


GamerTag: YamadaPL
Zagram w: VF5: Final Showdown
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 04 Mar 2006
Wysłany: 20-01-2010, 12:38   

Ja mam to samo. Praktycznie zawsze czerwone połączenie, a z reguły gra się dobrze. Mam neo 2mb.
_________________
 
 
 
arek2000 
Student



PSN ID: arek2000
Dołączył: 29 Lis 2009
Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: 20-01-2010, 14:05   

U mnie 99% połączeń jest na 1 kreskę, niemniej jednak jeśli chodzi o zlagowane czy rozłączone w trakcie trwania walki, to można je policzyć niemalże na palcach jednej ręki... jak mi raz wbiło połączenie na 4 kreski to myślałem, że się połączyłem sam ze sobą ;)
Net "NoName" 1Mb.
_________________
 
 
 
K' 
Support


PSN ID: The_K_slash
P2P Mode: Host & Client
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Wrz 2006
Wysłany: 20-01-2010, 14:18   

Ja gdy łączyłem neta z konsolą po wifi nigdy nie miałem więcej niż 3 kreski. Po podłączeniu kablem zazwyczaj miałem za to połączenie na poziomie 4-5 więc w części przypadków może to tego wina. Popróbujcie.
 
 
 
sevenos 
Beginner


PSN ID: nukeprof-pl
Dołączył: 09 Sty 2010
Wysłany: 21-01-2010, 13:01   

diwne bo zaowazylem ze jak zakladam hosta to polaczenie leci mi do 2 kresek albo ktos inny zaklada hosta to polaczenie 2 kreski , ale jak sobie gram na ranking match z tym samym przeciwnikiem konsola sama wyszukuje to polaczenie z polakami mam na 3-4 nigdy 5 :)

lacze sie kablem nie wifi prez router

ogulnie to cos jest zjebane ale co wydaje mi sie ze wina lezy po ich stronie
 
 
 
gascan 
Friend


GamerTag: gasc4n
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 13 Sty 2009
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 21-01-2010, 13:45   

Ja wczoraj pierwszy raz rozegrałem kilka meczy w t6 online i w sumie myślałem że będzie gorzej. Jedna walka na 10 lagowała masakrycznie, większość połączń była na 3 kreski i dało się grać na tyle, że taki tekkenowy noob jak ja był zadowolony, dwa razy wylosowało mi jakiegoś gościa z Polski i miałem połączenie na 5 kresek czyli luz.
_________________
 
 
 
asiorek 
Użytkownik

Dołączyła: 16 Lut 2010
Wysłany: 16-02-2010, 00:38   

Witam. Mam problem z połączeniem się online :/ Mianowicie ja w porównaniu do Was wszystkich nie mogę w ogóle zagrać. Posiadam router, który przesyła sygnał na kartę wifi pci, zaś karta wifi połączona jest mostkowo z kartą ethernetową i stamtąd do konsoli. Czyli:

Router -> Karta Wifi -> Sieciówka (mostek) ->Xbox (kabel)

Ogólnie wejść online idzie, idzie wyszukać, idzie zagrać nawet na 4-5 kreskach, ale tu jest problem ponieważ po ok 15 sek. wyskakuje napis "Connecting to oponent is lost..." czy coś w tym stylu. Nie wiecie może co może być powodem ?

Posiadam neta w sieci kablowej 6MB
 
 
Natan2009-9 
Użytkownik

PSN ID: Fan Jin Kazama Ps2
Dołączył: 05 Sty 2010
Skąd: Kościerzyna
Wysłany: 01-04-2010, 20:05   

Ja mam neta 8mb :cwaniak: i nie mam Zadnych lagów ani jednego :hyhy:
_________________
MISTRZ TEKKENA
 
 
 
blaugrana20 
Grand Master



PSN ID: blaugrana20_PL
Zagram w: TTT 2
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 30 Lis 2009
Wysłany: 02-04-2010, 12:24   

wifi jest do dupy potrafia gubic pakiety a do tego sam sygnal jest podatny na wiele czynnikow (pogoda )
_________________


Uploaded with ImageShack.us
 
 
 
Arek3473 
Student



Dołączył: 11 Kwi 2010
Wysłany: 22-07-2010, 15:53   

Hej mam neta:
ASTA - NET radiowy 8 mb/s .
Jak myślicie na białasie trzy sześć zero będą jakieś większe lagi?
D#Z#I#Ę#K#I ;)

Edit: Aha i będę miał załączonego kabelkiem :) .
_________________
Hehe :)
 
 
 
ZeliwnaPiesc 
Student



PSN ID: ZeliwnaPiesc
Dołączył: 22 Paź 2010
Skąd: Katowice
Wysłany: 23-10-2010, 14:03   

Witam,
Ja mam 8mb z Netii (konsola polaczona z routerem kablem) i smiga wysmienicie jesli chodzi o europe (4 lub 5 kresek). Nawet jak gram z kims z Irlandii czy Anglii to mam 3 kreski.
_________________
Girl scores 128 baskets in 1 minute on basketball arcade game without a single miss :)

https://www.youtube.com/w...player_embedded
 
 
 
KBB
[Usunięty]

Wysłany: 24-10-2010, 17:40   

A ja powiem coś ludziom, którzy mają jakieś problemy z routerem. NIE GRAJCIE!
Kilka dni temu miałem rangę Juggernaut. Byłem nawet już blisko osiągnięcia Vanquishera. Niestety jakiś czas mam już jakieś kłopoty z netem, że pojawia się chwilowy mega lag, który za chwile znika. Pojawił się w praktycznie wygranych już przeze mnie walkach, przez co zaliczyłem bardzo wiele kar i spadłem do Vindicatora. I tak 4 rangi w dół, aż do Warriora. Straciłem prawie wszystko za nic, dlatego mówię wszystkim, jak ktoś ma kłopoty z netem niech lepiej nie gra, bo szkoda nerwów.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Lamerstwo w Tekken 6 Br online
rosyjski tekken 3 online !!!
tekken 5 online :)
tekken dr online na psp
Cannot play Tekken 3 online
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group