Odpowiedz do tematu
tekken 5 szybszy od tekkena 3 ??
Autor Wiadomość
czez22pl 
Beginner


PSN ID: czez22pl
Dołączył: 06 Sty 2010
Skąd: Gdynia
Wysłany: 30-01-2010, 10:46   tekken 5 szybszy od tekkena 3 ??

czemu jest tak ze jak wlaczam na pscx2 tekkena 5 to chodzi mi on w 20-25 fpsach a jak wlaczam tekkena 3 na epsxe tego sciagnietego ze strony honmaru wszystkie ustawienia sa tak jak powinny byc to gra chodzi mi w 10 fpsach?? czyzby moj komp nie trawil tekkena 3 a wolal tekkena 5 ? o co kaman ? nie moge grac online przez to :( ani nawet offline
 
 
 
Damix 
Elite player



PSN ID: Damianzzz3
Dołączył: 15 Gru 2008
Skąd: Lublin
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 30-01-2010, 11:05   

Ja ci powiem tak: Kup sobie ps3 i jeszcze do tego T6BR ,bo już nikt nie gra w T5,teraz moda na T6BR :O
_________________
NieZaczaisz Clan
 
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 30-01-2010, 11:11   

Damix napisał/a:
Ja ci powiem tak: Kup sobie ps3 i jeszcze do tego T6BR ,bo już nikt nie gra w T5,teraz moda na T6BR :O


Kto tu wogle pisal o t6br? Zobacz ile osob zapisalo sie na turniej w t3 i powiedz czy na ta czesc w tym momencie nie jest moda.

czez podaj specyfikacje swojego komputera, to postaram sie pomoc.
 
 
 
czez22pl 
Beginner


PSN ID: czez22pl
Dołączył: 06 Sty 2010
Skąd: Gdynia
Wysłany: 30-01-2010, 11:48   

lol ty w ogole widziales co napisalem ?? :D mowie ze tekken 5 na kompie mi lepiej chodzi niz tekken 3 i w tym problem /... specuyfikacje tzn parametry ??
wiem ze mam 2,4 ghz procesor i 2gb ramu akarta graficzna nie mam pojecia :D


a co do ps3 i T6BR to nie wiem jak mam sobie kupic T6BR skoro na konsole nie ma T6BR... jest tylko Tekken 6 razem juz z dodatkami z BR z arcade...
a tak nawiasem juz niedlugo bede mial ps3 i t6 :P
 
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 30-01-2010, 12:14   

Oczywiscie windows xp? Niestety ja nie mam pojecia co moze byc przyczyna :/ Jedyne co przychodzi mi do glowy to format, jezeli dawno go nie robiles. (Oczywicie jezeli naprawde nie grzebales w gotowych ustawieniach). Ew. upewnij sie ze sterowniki masz poinstalowane.
 
 
 
czez22pl 
Beginner


PSN ID: czez22pl
Dołączył: 06 Sty 2010
Skąd: Gdynia
Wysłany: 30-01-2010, 14:55   

no tak windows xp :) no mnie b zastanawia to ze predzej pogram sobie w tekkena 5 na kompie niz w tekkena 3 co jest raczej anormalne.... jesli z kompem cos jest nie tak to powinno byc raczej na odwrot :) czasem mam w tekkenie 3 po 5 fpsow tylko wiec nie wiem o co kaman... ale po formacie tak samo mam bo juz kiedys sprawdzalem :/ kurde nie doscze kupno ps3 sie przecioga to ejsczze w t3 nie moge pograc ;/
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 30-01-2010, 18:01   

Ja bym spróbował z innym pluginem graficznym, ale to raczej nie zabawa dla początkujących ;)
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Damix 
Elite player



PSN ID: Damianzzz3
Dołączył: 15 Gru 2008
Skąd: Lublin
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 30-01-2010, 22:49   

Nie wiem co się nawet dzieje ostatnio na tym honmaru,rzadko wchodzę to wiesz...
_________________
NieZaczaisz Clan
 
 
 
bartaaz 
Grand Master



PSN ID: brtz86
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Street Fighter 3rd strike
Dołączył: 25 Gru 2007
Skąd: Szczecin
Wysłany: 31-01-2010, 04:23   

Noo...wejdę od czasu do czasu,cyknę posta że gram w t6 i mnie niema :)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Tekken 3 - 5 jaki emulator do tego i jak skonfigurowany
Tekken 6: Bloodline Rebellion na Play Station Portable???
Jak rozmawiac przez mikrofon podczas gry w tekkena bez lagów
Nowa strona o Tekkenie w Polsce - TekkenPRO.pl
Historia Polskiej sceny tekkena 3,4,ttt,t5 wiele walk
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group