Walki w konkretnym terminie,
- AK
- Grand Master
Re: Walki w konkretnym terminie,
nie wiedziałem gdzie o tym napisac dlatego pisze tutaj..... chodzi o to żeby juz nie przyjmowac nowych bo rewanże się kończa a ja nie wiem czy sie wyrobie z tymi walkami co mi zostały a jak wejda jacys nowi i bedę musiał powtarzać walki to ja dziękuje...mysle ze teraz najlepszym wyjsciem jest dopisanie walkowerów poprostu,bez zbednych kombinacji....a jeszcze jedna rzecz dla tych co się wypisują bo utracili pada- ja w ostatnim turnieju tez ostatnie walki grałem na klawie chociaż wogule mi to nie szło,ale grałem do końca....tak wspominam bo tu jeden kolega ma zamiar się wypisac "bo pada nie ma"
Śmiej sie a cały świat będzie śmiał sie z toba,płacz a będziesz płakał sam....
mind of wonderful
mind of wonderful
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
Słuszna uwaga z tymi padami, sam w poprzedniej edycji straciłem pada a mimo to kontynuowałem walki. No ale każdy ma wolny wybór i jeśli naprawdę gra na klawie idzie beznadziejnie a ktoś zamiast dobrze się bawić tylko się męczy aby dograć swoje to lepiej jednak wypisać się niż grać na siłę. W pełni zrozumiem taką decyzję
Co do rezerwowych to jestem właśnie za wprowadzeniem nowych graczy, ponieważ turniej to ma być zabawa, im więcej walk tym lepiej. Nie wiem jak Was ale mnie nie bawi wyjście z grupy po 2 wygranych walkach a reszcie walkowerów. Turniej (szczególnie taki, w którym walka nie idzie o nagrody) jest po to właśnie aby sobie pograć i skonfrontować swoje umiejętności z jak największą ilością graczy.
Co to terminów to niech nikt się nie przejmuje. Pisałem już o ty wielokrotnie. Turniej to ma być przyjemność, nikt nie będzie się czuł uciskany terminami. Wszystko zostanie tak dobrane aby każdy przy odrobinie chęci bez problemu zagrał swoje pojedynki
Co do rezerwowych to jestem właśnie za wprowadzeniem nowych graczy, ponieważ turniej to ma być zabawa, im więcej walk tym lepiej. Nie wiem jak Was ale mnie nie bawi wyjście z grupy po 2 wygranych walkach a reszcie walkowerów. Turniej (szczególnie taki, w którym walka nie idzie o nagrody) jest po to właśnie aby sobie pograć i skonfrontować swoje umiejętności z jak największą ilością graczy.
Co to terminów to niech nikt się nie przejmuje. Pisałem już o ty wielokrotnie. Turniej to ma być przyjemność, nikt nie będzie się czuł uciskany terminami. Wszystko zostanie tak dobrane aby każdy przy odrobinie chęci bez problemu zagrał swoje pojedynki
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
-
- Beginner
Adriankiller i ty przeciwko mnie ale spoko jak wejde do turnieju to szybko wszystkie walki rozegram. A co do sprawy z padem to najprawdopodobniej ja cały turniej bede na klawie ejchał i nie płacze.
Pozdro!!!
Pozdro!!!
- Dismaster
- Grand Master
Mam problem z Auronem pisalem do niego kilkakrotnie i nie odpisuje a widzialem ze byl dostepny. W pierwszej rundzie oddal walkowera (problem z padem bodajze) a teraz nie wiem co jest grane. Nie chce miec walkowera w plecy...
PS: MiodeK ta twoja strona mnie obraza...
PS: MiodeK ta twoja strona mnie obraza...
Ostatnio zmieniony 29-04-2006, 20:32 przez Dismaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Before you see the light you must die...
- vho
- Grand Master
Mam ten sam problem, co pan powyżej. Aurona niet.
EDIT: Dobra, już "zagrałem" z Auronem.
EDIT: Dobra, już "zagrałem" z Auronem.
Ostatnio zmieniony 01-05-2006, 18:03 przez vho, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aserot
- Support
- Kontakt:
Ja mam problem z Songiem (grupa b) nie daje oznak życia (czyt. nie odpisuje na GG).
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
- vho
- Grand Master
Houston mamy (kolejny) problem: eee, już problemu nie mamy
Ostatnio zmieniony 01-05-2006, 14:41 przez vho, łącznie zmieniany 2 razy.
- SubZero
- Moderator
- Kontakt:
Mnie też te walki jeszcze zostały (Czarek22, Shinhwa, Auron no i jeszcze ChUmB@) więc czekam na kontakt.
- grzece
- Elite player
Mnie zostały dwa rewanze z Gotem i Songiem. Z tego co wiem to za walki z kamykiem beda walkowery wiec z nim nie musze grac.
Z songiem nie umiem zagrac bo go jakos nie ma. Raz byl to mi napisal ze mu sie teraz nie chce i kiedy indziej, a dzis juz jest ostatni dzien i go nie bylo.
Z songiem nie umiem zagrac bo go jakos nie ma. Raz byl to mi napisal ze mu sie teraz nie chce i kiedy indziej, a dzis juz jest ostatni dzien i go nie bylo.
PHPtournament progress
||||||______________ 30%
||||||______________ 30%
- ChUmB@
- Elite player
a ja nie grałem z czarkiem22 shinhva i bernalem... ;|
-
- Użytkownik
Tak samo jak Grzec i Aserot mialem problem z songiem Pisalem do niego e-maile pisalem pw i zero oznak zycia wiec nie mam pojecia jak mialem zagrac z kims kogo nie bylo.
- AK
- Grand Master
mizostały walki z Yamada,Magusem,Soranem,Mambo...żaden z wyzej wymienionych graczy się do mnie nie odezwał...(a mam dość proszenia o gre,tym bardziej ze jestem teraz gościem i to nie mój problem) teraz na tekkena nie mam wogule czasu więc nawet jak się ktoś odezwie to i tak nie bedę miał czasu grac
Śmiej sie a cały świat będzie śmiał sie z toba,płacz a będziesz płakał sam....
mind of wonderful
mind of wonderful
- Jo-Jo
- Grand Master
A ja jak mówiłęm wcześniej mam problemy tylko z Soranem.....nigdy go nie ma......jużchyba od tygodnia lub półtora....
Bewildering Impending Spiriting Away ~ Border of Death
You'll be nowhere to be found after your bewildering, indolent spiriting away
My desire becomes to search out those who will never return
https://www.playfire.com/JoJokun
You'll be nowhere to be found after your bewildering, indolent spiriting away
My desire becomes to search out those who will never return
https://www.playfire.com/JoJokun
- ChUmB@
- Elite player
ehh... Shinhva odezwij sie jak bedziesz... a ja prócz niego nie rozegrałem walki z Czarkiem22 ale on z tego co pamietam miał wczoraj w statusie na gg jak sie formatuje komputer... więc zapewne ma drobne problemy techniczne chociaż na forum był... a co do Aurona i Bernala to nie mam pytań... Auron był na weselu i nie jest wstanie grać a Bernal... no niewiem... no ale cóż walkower to walkower...
- Żółw
- Master
Cholera, co się dzieje z macq ??