Wysłany: 23-02-2010, 12:51 Problem z uruchomieniem 2DF/Supercade
Witam, mam problem z uruchomieniem 2DF.
Po zalogowaniu i wcisnieciu play sciaga mi sie plik SupercadeClient.application ktory niemoge zainstalowac gdyz:
Mam zinstalowany .net 3.5 ale niestety niedzie na firefox zainstalowac FFClickOnce gdyz addon jest przeznaczony do starszych wersji ff. Mozliwe ze to w tym tkwi przyczyna?
Ostatnio zmieniony przez Dumian 23-02-2010, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Dla nowszych wersji Firefoxa jest Microsoft .NET Framework Assistant 1.2. Co do 2DF to ta platforma zmieniła się na Supercade (info). Wejdź na stronę Supercade - potrzebujesz .NET 3.5 lub nowszy i przeglądarkę IE lub FF ze wspomnianym wcześniej dodatkiem.
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Po pieknym zainstalowaniu Microsoft .NET Framework Assistant 1.2
Jest jeszcze gorzej, wyswietla ze wogole nic niemam zinstalowane
http://img109.imageshack....33/82872320.jpg
ps. do IE niezaistalujesz dodatkow z FF
jednak po paru probach udalo sie urchomic ale chyba bez SP3 nieda rady pojsc dalej
A na pewno masz zainstalowany .NET Framework 3.5 ?
Jeśli dalej nie działa, spróbuj uruchomić przez Internet Explorera, do niego nie trzeba żadnych dodatków.
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.