DOUBLE ELIMINATION
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
Re: DOUBLE ELIMINATION
Yamada 3 vs KRELIAN 5
https://www.change.org/p/from-software- ... on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
- Seth
- Student
no w końcu doczekaliśmy się Congratulations Krelian
Yamada użyłeś za słabego odrdzewiacza
Yamada użyłeś za słabego odrdzewiacza
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
DE
Veritas 2:5 KRELIAN
Veritas 2:5 KRELIAN
https://www.change.org/p/from-software- ... on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
- Yamada
- Moderator
- Kontakt:
Niom nie dałem rady. Jestem zły. Na kogo? Oczywiście na pocztę.
Tekken nigdy nie był moją grą i musze ćwiczyć aby prezentować jakiś poziom - nie czuje tego systemu tak jak np Krelian, który praktycznie bez regularnego grania może ownować. Nie mialem pomysłu na grę, nawet juggle nie wychodziły mi tak jak chciałem. Tłumaczenie się - wiem, ale taka jest prawda. Po prostu mam pecha i tyle:(.
No wiec po raz trzeci powtórka z rozrywki - finał w obsadzie Dumian vs Krelian.
Tekken nigdy nie był moją grą i musze ćwiczyć aby prezentować jakiś poziom - nie czuje tego systemu tak jak np Krelian, który praktycznie bez regularnego grania może ownować. Nie mialem pomysłu na grę, nawet juggle nie wychodziły mi tak jak chciałem. Tłumaczenie się - wiem, ale taka jest prawda. Po prostu mam pecha i tyle:(.
No wiec po raz trzeci powtórka z rozrywki - finał w obsadzie Dumian vs Krelian.
- Got
- Elite player
no moze nie tyle pecha bo krelian to dobry gracz jak by nie patrzec. ma juz tak opracowana kape ze nie pogada czyli final standardowy squad no moge powiedziec jedno powodzenia finalistom no szkoda ze mi yamada przystawiles ale w nastepnym TK3 OT vol 4- to juz bez zabawy
ps. no mam nadzieje ze ktos bedzie taki dobry(Aserot) i nagra ta finalawa walke
ps. no mam nadzieje ze ktos bedzie taki dobry(Aserot) i nagra ta finalawa walke
- Yamada
- Moderator
- Kontakt:
LOL ja wiem że Krelian jest dobrym graczem, ale fakt faktem że 2 tyg temu miałbym znacznie większe szanse na wygraną. Zresztą Wam to i tak ciężko ocenic bo nie widzieliście tej walki . Niom.
To zawsze bedzie zabawa Got, nie ma nagród, nie ma nic - gra sie tylko dla przyjemności. Niom.
To zawsze bedzie zabawa Got, nie ma nagród, nie ma nic - gra sie tylko dla przyjemności. Niom.
- Aserot
- Support
- Kontakt:
Też jestem za nagraniem finałów vol. 3 ale to trzeba jeszcze wszystko obgadać no i powodzenia dla finalistów niech wygra lepszy.
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
- SubZero
- Moderator
- Kontakt:
- czit
- Grand Master
zamiast marnować czas na ogladanie czy nagrywanie; lepiej poćwiczyć
- SubZero
- Moderator
- Kontakt:
Ale czasami żeby dobrze ćwiczyć dobrze mieć jakąś dobrą inspirację (czy w przypadku T3O dobre przykłady kapy )
... chyba przedobrzyłem ...
... chyba przedobrzyłem ...
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
no to chetni zglaszac sie z dobrym kompem i laczem , w sumie sam moglbym to zrobic ale nie wiem czy to nie wplynie negatywnie na moja i Dumiana gre
- AK
- Grand Master
Panowie proponuję przetestowac przed walkami właściwymi i się zobaczy nie ukrywam ze bardzo bym chciał zobaczyć walke finałową mam nadzieje ze mi to umożliwicie
Śmiej sie a cały świat będzie śmiał sie z toba,płacz a będziesz płakał sam....
mind of wonderful
mind of wonderful
- SubZero
- Moderator
- Kontakt:
Mój sprzęt niestety tego nie wydoli (sprawdzałem), więc cała nadzieja w kimś z lepszym złomem
- Got
- Elite player
no no panowie nie ukrywac swoich kombajnow tylko jak ktos ma jakiegos p43.8 to niech napisze
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
Got rozumiem ze zglaszasz sie na ochotnika? bo jakos nie wierze ze mam najlepsza machine