Super Street Fighter IV
Moderator: ModTeam
- gascan
- Friend
- Kontakt:
Re: Super Street Fighter IV
Nie Czapol. Już wiem. Kupiłem bo jestem fanem gier z "Street Fighter" w nazwie.
- Action
- Moderator
- Kontakt:
Jak będziesz sprzedawał za mniej niż połowę ceny to może wezmę.gascan pisze:jestem fanem gier z "Street Fighter" w nazwie
- gascan
- Friend
- Kontakt:
- Czapol
- Elite player
Ja też ale te 200 ( ? ) zł piechotą nie chodzi i można je wydać na bardziej "godne" tej kwoty rzeczy. Ceny gier na konsolki zawsze mnie odstraszały a tu dostajemy zwykły odgrzewany kotlet tylko że w sosie innym. Poza tym, myślmy jak normalnie ludzie. Koleś który walczy smarując się olejkiem którego najmocniejszy cios polega na wyślizgnięciu się przeciwnika spod niego samego ?! To mi pachnie tym że SF znów zaczyna być przekombinowany.gascan pisze:jestem fanem gier z "Street Fighter" w nazwie.
Bo własnie za te dwie rzeczy tak bardzo cenię sobie SFIV. Za to że jest nowo generacyjny i nie schrzaniony i tandetny, oraz za to że nie jest przekombinowany.
Już teraz mam mieszane uczucia co do SSFIV...
Action bardzo dobitnie dał Ci do zrozumienia że przepłacasz i jest to nie warte swojej ceny ( i ze on by tego nie wziął ). Ja myślę że po prostu dałeś się pokonać reklamom i obietnicą gry rodem z idealnego świata.
Ja rozumiem że szał bum itd. ( ja nie kupuję dużo gier bo kasy nigdy nie mam "za dużo", a piractwu mówię "NIEEE !!!" tak jak pewien polski gracz mówi to samo "NIEEE !!!" przegrywaniu w Quake 3 ) ale nie dajmy się omamić i bez reszty wciągnąć. Warto pamiętać że kupowanie i gry uzależniają jak wiele innych rzeczy.
Ale te moje wywody są bez celu... Dałeś się omamić i zrobić na szaro gascan. Choć zawsze możesz upierać się że umyślnie przeznaczyłeś 200 zł aby wspomóc rynek gier konsolowych

Zawsze istnieje opcja powrotu.
- gascan
- Friend
- Kontakt:
- Czapol
- Elite player
To silniejsze ode mnie ( nawyk ? )gascan pisze:Piszesz przydługie i mdłe posty.

- gascan
- Friend
- Kontakt:
Nie, zwykłą. Kosztuje tylko 129zł w pre orderze więc to nie majątek zwłaszcza, że zwykłego SFIV sprzedałem dawno temu.
- Komandos
- Grand Master
- Kontakt:
Ja też zamierzam kupić SSF4, po pierwsze gra nie jest sprzedawana w pełnej cenie, a po drugie wiem, że ta starczy mi na dłuższy czas i będę miał z kim grać.
Czapol nie rozumiem takiego sugerowania co kto ma robić ze swoimi pieniędzmi. Może ciebie nie stać na nowe gry/ masz ważniejsze wydatki, ale przyjmij do wiadomości, że są ludzie gotowi wydać te 200zł na nową grę, raz na jakiś czas, tak samo jak są ludzie którzy przeznaczają podobne lub większe kwoty np. na papierosy i alkohol lub inne używki
Czapol nie rozumiem takiego sugerowania co kto ma robić ze swoimi pieniędzmi. Może ciebie nie stać na nowe gry/ masz ważniejsze wydatki, ale przyjmij do wiadomości, że są ludzie gotowi wydać te 200zł na nową grę, raz na jakiś czas, tak samo jak są ludzie którzy przeznaczają podobne lub większe kwoty np. na papierosy i alkohol lub inne używki

- Czapol
- Elite player
129 zł ? To niezła cena ( jestem przyzwyczajony do PC-towych cen czyli 119-129 zł +nowa gra ). Jednak nie to miałem na myśli, mówię że robienie długiej serii odgrzewanych kotletów w nowym sosie i sprzedawanie ich jako nowe gry to wyzysk.
No bo jak dla mnie zmiany w SSFIV w stosunku do SFIV to dwie średniej wielkości łatki i kilka DLC a nie nowa gra.
Nie miałem zamiaru sugerować komuś co ma zrobić ze swoimi pieniędzmi, jednak skrytykowałem to ponieważ kupując w masowych nakładach odgrzewane kotlety i kiepskie gry ( nie dot. SSFIV ) ze znanym logo wręcz zachęcamy producentów do tego typu zabiegów.
No bo jak dla mnie zmiany w SSFIV w stosunku do SFIV to dwie średniej wielkości łatki i kilka DLC a nie nowa gra.
Nie miałem zamiaru sugerować komuś co ma zrobić ze swoimi pieniędzmi, jednak skrytykowałem to ponieważ kupując w masowych nakładach odgrzewane kotlety i kiepskie gry ( nie dot. SSFIV ) ze znanym logo wręcz zachęcamy producentów do tego typu zabiegów.

- Aserot
- Support
- Kontakt:
Po pierwszych 20 min z grą muszę przyznać, że nowe postacie dają rady Makoto bardzo fajnie udało im się przenieść z realiów 3s, a Yuri jest bardzo oryginalna i przypadała mi do gustu. Hakan to niezwykle polekowa postać
Dan w końcu ma w tym temacie przeciwnika. Nic na razie muszę spadać do roboty, ale wieczorkiem na pewno pokatuje jeszcze SSF4 bo o dziwo bardzo mile mnie zaskoczył.

Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Ja też już trochę pograłem i na uznanie zasługują napewno nowe intra i outra dla starych postaci w story, oraz kilka nowych zadań w trybie challenge. Wydaje mi się też, że postaci podczas walki są jak by mniejsze niż w SF4. Vega faktycznie dopalony, ale jak to się ma do siły innych postaci- czas pokaże.
-
- Grand Master
- Kontakt:
czekam na Q i Hugo i kupuje!
Hugo byłby tam przegięty!
a jak nie dodadzą, to niech sie walą ;p nie mam zamiaru w to grać
Hugo byłby tam przegięty!
a jak nie dodadzą, to niech sie walą ;p nie mam zamiaru w to grać
hej [you]!! pamiętaj o funkcji [ you ]!!
- Aserot
- Support
- Kontakt:
Ja polecam zajrzeć na kanał YT na którym Persona pokazuje kilka akcji do najnowszego streeta.
https://www.youtube.com/personaworld
https://www.youtube.com/personaworld
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
- Aserot
- Support
- Kontakt:
Kolejna porcja combosików 

- Aserot
- Support
- Kontakt:
Dj-B13 Super Street Fighter IV Various Character Combo Exhibition Video
SSFIV: Combos+Unblockables 1
Combo Expo 3: SSFIV Various Characters
SSFIV: Combos+Unblockables 1
Combo Expo 3: SSFIV Various Characters