Odpowiedz do tematu
Błąd Plików?Jak usunac...
Autor Wiadomość
Bury 
Grand Master
f,N,d,d/f~f,N..5/sek



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 10-03-2010, 15:41   Błąd Plików?Jak usunac...

Spojrzcie na screena..Pliki sa na odtwarzaczu mp4. Co to za pliki? Jak je usunac,formatowanie nic nie daje, pliki wracaja czyzby to mialo cos wspolnego z uszkodzeniem pamieci?(Ja nic nie wiem o takim uszkodzeniu)

Dodam ze od pojawienia sie tych plików odtwarzacz troszke wariuje,np dubluje pliki w jakims katalogu..mam ok 1000 dodatkowych plikow ktorych nie da sie odtworzyc a widnieja jako np filmy,mp3,ich rowniez nie da sie usunac.

_________________

 
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 10-03-2010, 18:56   

Przeleć to jakimś antywirusem :P możliwe, że to również błędy systemu plików... miałem dziwny przypadek w chinskiej MP4, ze nie chcialo wrzucać plików, dopiero format + wymuszenie przez odtwarzacz( czyt. wlaczenie dyktafona) stworzenie pliku pomogło odblokować MP4... ale po takim zabiegu tracił część pamięci.

Dublowanie plików to czasami błąd odtwarzacza. Miałem tak nieraz w Eon Cineo na zewnętrznej karcie pamięci.

Czy poza tym masz jakieś inne problemy? I jaki masz model odtwarzacza?
_________________

 
 
 
Bury 
Grand Master
f,N,d,d/f~f,N..5/sek



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 11-03-2010, 07:06   

Przelecialem Antyvirusem i nic nie pokazal:D Inne problemy raczej nie wystepuja,Odtwarzacz to Pentagram Eon Cineo Gold 8 Gb +karta 8Gb lecz bledy pokazuja sie tylko na pamieci odtwarzacza.Zobacze pozniej jeszcze np.Malwarebytes' Anti-Malware czy czyms takim
_________________

 
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 11-03-2010, 12:40   

Hm... bardzo dziwna sprawa, ja miałem błędy tylko na karcie pamięci( Eon Cineo 4GB), i tylko jeśli formatowałem karte i wrzucałem na nią pliki z poziomu telefonu.

Pogrzebałem trochę w necie i znalazłem firmware 2.31, może on coś z tym fantem pomoże :)

http://forum.mp3store.pl/...-do-wersji-231/

a tu sam firmware: http://download.pentagram...3_and_v2.31.zip

Sam zaraz biorę się za update więc jak zrobię uaktualnie posta :)

edit: Uff... prawie popuscilem jak zobaczyłem "update failed"( jakis komunikat o braku miejsca... tym bardziej dziwi ze update formatuje cala MP4 :wstyd: ), ale odlaczylem mp4, podlaczylem i puscilem update na nowo... Przeszło. I tak: nie dubluje plikow na karcie, moge odtwarzac pliki zrzucone z pamieci fona na karte pamieci( wczesniej nie bylo to mozliwe), no i dostalem gratisowo 3 gry :P Teraz updatuje do 2.31 :)
_________________

 
 
 
Bury 
Grand Master
f,N,d,d/f~f,N..5/sek



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 11-03-2010, 13:09   

Powtorne skanowanie nic nie dalo :D
Mam firmware 3.1.0 wiec nie wiem czy instalowanie starszego cos da, dobra odtwarzacz leci przez balkon ;D
_________________

 
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 11-03-2010, 13:27   

pewnie od jakiegoś nerda, bo ostatnie oficjalne firmware do eon cineo to 2.31 :) No rób jak chcesz, u mnie update naprawił podobny problem :P

BTW jeśli jest szansa że to co podałeś to jednak nie wersja firmware... sprawdzasz ją pod : ustawienia>informacje>wersja
_________________

 
 
 
Bury 
Grand Master
f,N,d,d/f~f,N..5/sek



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 11-03-2010, 14:16   

Sam zes jest nerd :D Look ;




Ale ja mam golda..czyli lepsza wersje Eon Cineo wiec firm powinno byc dobre..Dobra poszukam jakiejs innej wersji na golda..zobaczymy jak bedzie^
_________________

Ostatnio zmieniony przez Bury 11-03-2010, 15:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 11-03-2010, 15:02   

Jak miałeś takie fabrycznie, to reklamuj :P
jak sam updatowałeś, to zobacz na to: http://forum.mp3store.pl/...m9/page__st__20

Te FW od ramosa śmierdzą :| sam bym się z chęcią pobawił w stworzenie czegoś, ale póki działa... :P
_________________

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Filmiki z walk, combo vidz...
Poszukuje dokładnych planów jak zrobić automat vewlixa
Mistrzostwa Polski w Injustice (demo) - Warszawa, 13.04.2013
Turnieje użytkowników, czyli jak zostać organizatorem
Zły przelicznik procesora...
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group