w sumie gdyby Yamada był wredny to mógłby ci nawet bana wlepić za podważanie jego autorytetu jako moderatora.
normalnie wyraził się o nim co najmniej jakby Yamada był jakimś bogiem...
_________________ Nie gram w Tekkena online.
Nie męcz mnie o spary (chyba, że jesteś z Poznania i chcesz się zmierzyć "w realu", wtedy to do pomyślenia )
a ten znowu ze swoimi offtopami wyskakuje, niech jakiś mod to skasuje razem z niniejszym postem
Nie męcz mnie o spary (chyba, że jesteś z Poznania i chcesz się zmierzyć "w realu", wtedy to do pomyślenia )
tyle, że na forum PE wszelkie pojazdy są tępione a tutaj w wielu tematach są one normalką więc jest to zupełnie inna sytuacja - co innego jest tępić wszystkich, którzy łamią regulamin a czym innym jest wybiórcze nawalanie ostów tylko co po niektórym.
Po drugie - jest to offtop i KOLEJNA prowokacja w moim kierunku tak czy owak
Po trzecie - naprawdę mało jest takich zakompleksionych baranów na tym świecie, którzy by się zachowali w sposób, który zasugerował komandos (bo trzeba było być naprawdę niezłym okazem idioty aby tak się zachować).
Powinniście od razu zacząć dyskusje w tym temacie.
A na poważnie, ostro pojechaliście skoro czytam o tej sprawie w co drugim temacie na forum ("aż boje się otworzyć lodówkę"), w związku z czym możecie być pewni, że nazajutrz wezmę się za ogarnianie tego całego burdelu i prawdopodobnie na warnach się nie skończy.