Odpowiedz do tematu
gpu Player!
Autor Wiadomość
Wawrzyn 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 09-05-2006, 16:56   gpu Player!

Podobno nie tylko ja mam ten problem więc postanowilem poruszyc go na forum.

Z programem jest wszystko ok do momentu kiedy chce odtworzyc zapisany juz plik REC nagrany z walki np. w arcade... więc wyglada to tak : przy wyborze nagrania(File\Open\REC0001) niewiem dlaczego wyskakuje blad mimo tego ze pluginy sa na swoim miejscu(przynajmniej tak mi sie wydaje) :(
Dla jasnosci zalaczam screena:


Pomocy!Tylko to stoi mi na przeszkodzie do nagrania mojego filmiku :)
Edit: teraz widac screena
_________________


Ostatnio zmieniony przez Wawrzyn 09-05-2006, 17:20, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
grzece 
Elite player



Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Tychy
Wysłany: 09-05-2006, 17:12   

Screena jakos nie widze.
Po za tym gdzie masz w gpu playerze file\open?
_________________
PHPtournament progress
||||||______________ 30%
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 09-05-2006, 17:19   

Słyszałem już o tym błędzie, napisz może jeszcze o jakiej treści jest to komunikat. Niestety u mnie wszystko działa poprawnie, dlatego tym trudniej jest mi rozwiązać ten problem. Postaram się jakoś to rozgryźć i jeśli mi się uda to na pewno dam znać.

Screena też nie widzę a File -> Open w GPU Playerze jest tutaj:

:P
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
grzece 
Elite player



Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Tychy
Wysłany: 10-05-2006, 17:36   

Ja musze miec inna wersje bo nie sciagalme z tego linka z FAQ. I ja nie mam takiego menu tylko jest jeden przycisk play i sie wybiera plik, ale dziala :)
_________________
PHPtournament progress
||||||______________ 30%
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 28-05-2006, 13:22   

Posprawdzaj dokładnie wszystkie configi, powchodz we wszystkie opcje i po ustawieniu/sprawdzeniu wszędzie klikaj OK. Musi w końcu zadziałać ;P
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Wawrzyn 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 28-05-2006, 16:34   

Posprawdzalem jak radziles i dziala :D , ale w zasadzie nie wiem co przestawilem wydawalo mi sie ze przedtem mialem tak samo.Teraz w configu GPU recordera/options mam zaznaczone tylko compress data(reszta odznaczona)... moze o to chodzilo?
_________________


 
 
 
AK 
Grand Master
Dashman



P2P Mode: Client only
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: janów Lubelski
Wysłany: 19-06-2006, 15:20   

ja mam inny problem wogule mi nie działa gdy wybiorę plugin Pete's DX6 D3D Driver 1.67 nie moge wejśc do konfiguracji w pluginie DarkMan GPU Recorder próbując uruchomic gre wyskakuje mi że jest plugin nie skonfigurowany... jedynie gdy wybieram plugin openGL to się gra uruchamia...nagrałem nawet coś tylko w momęcie uruchomienia nagrywania strasznie zwolniło(napewno wina openGL bo pewnie bardzie procek obciąża) to jest jeden problem ...
kolejny jest już związany z playerem a mianowicie wyskakuje mi tak sam bład jak Kazamie...
jest mi wstanie ktoś pomóc?? był bym wdzięczny:)
P.S troche zamotałem ale mam nadzieje że zrozumiecie :P
_________________
Śmiej sie a cały świat będzie śmiał sie z toba,płacz a będziesz płakał sam....
mind of wonderful

 
 
 
Wawrzyn 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 19-06-2006, 17:39   

Cytat:
ja mam inny problem wogule mi nie działa gdy wybiorę plugin Pete's DX6 D3D Driver 1.67 nie moge wejśc do konfiguracji w pluginie DarkMan GPU Recorder próbując uruchomic gre wyskakuje mi że jest plugin nie skonfigurowany...


Jezeli sie da opisz dokladniej problem albo zalacz screena to postaram sie pomoc jezeli poradzisz sobie z 1 problemem to drugi sie rozwiaze bo wystarczy zaznaczyc w configu (recorder/options) compress data i juz wszystko bedzie OK(zreszta napisalem to we wczesniejszym poscie) :P
_________________


 
 
 
AK 
Grand Master
Dashman



P2P Mode: Client only
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: janów Lubelski
Wysłany: 20-06-2006, 00:25   

sadze że pierwszy problem jest raczej nie do rozwiazania...ale w ostateczności można ciagnac na openGL...a jeśli chodzi o "compress data" czytałem Twojego posta i tak też zrobiłem(wogule to tak było ustawione od początku)
screen jest niepotrzebny bo problemem jest to że w momęcie gdy mam już ustawiony plugin DarkMan GPU Recorder to wybierajac z listy pluginów video moge wejść tylko w konfiguracje openGL reszta się nie otwiera...i po wybraniu innego pluginu niż openGL wyskakuje że nie jest skonfigurowane a nastepstwem tego jest to że nie da się uruchomic gry...myślę że nic nie poradzimy :zdegustowany: poprostu nie bedzie mi dane zrobienie własnego filmiku...a miałem tyle fajnych pomysłów :/
_________________
Śmiej sie a cały świat będzie śmiał sie z toba,płacz a będziesz płakał sam....
mind of wonderful

 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 20-06-2006, 09:30   

Dziwne, u mnie też to wyskoczyło po wybraniu pluginu DarkMan GPU Recorder, ale okienko konfiguracji normalnie się pojawiło i dalej już było OK. Może spróbuj najpierw skonfigurować sam plugin Pete's DX6 (bezpośrednio, a nie przez GPU Recordera)? Choćby po prostu wejść do konfiguracji i kliknąć OK, żeby sie ustawienia na nowo w rejestrze zapisały.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
AK 
Grand Master
Dashman



P2P Mode: Client only
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: janów Lubelski
Wysłany: 20-06-2006, 10:31   

nie da rady,próbowałem na wszystkie możliwe sposoby i uskuteczniałem wszystkie kombinacje jakie tylko są możliwe :rotfl: :zdegustowany:
myśle że ratuje mnie być może format i zabawa ze sterownikami ale i to watpie że coś da :/
niedługo wyjęzdzam do lublina na 2 miechy a tam będę miał dostęp do nowiutkiego kompa więc tam spróbuje coś stworzyć :D
_________________
Śmiej sie a cały świat będzie śmiał sie z toba,płacz a będziesz płakał sam....
mind of wonderful

 
 
 
Yamada 
Moderator
The Undying


GamerTag: YamadaPL
Zagram w: VF5: Final Showdown
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 04 Mar 2006
Wysłany: 20-06-2006, 16:39   

Mam ten sam problem co Adrian.
_________________
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 20-06-2006, 18:25   

Można by jeszcze spróbować wykasować całkowicie całą konfigurację plugina z rejestru, no i ewentualnie przeinstalować DirectX + stery od grafy.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 17-08-2008, 17:10   

ja mam taki sam problem jak Wawrzyn... może ktoś już rozwiązał ten kłopot?
_________________
https://youtube.com/mreditorcustomize
https://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
kemot722 
Grand Master
Smartfonowy gracz



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Wrz 2006
Skąd: 1 kreska zasięgu
Wysłany: 17-08-2008, 17:45   

Mr_Editor napisał/a:
ja mam taki sam problem jak Wawrzyn... może ktoś już rozwiązał ten kłopot?


Friendship again? - u mnie to samo, ale nadal walczę z configami
_________________
Szkoła Sztuk Walki RED DRAGON prowadzi treningi JEET KUNE DO (metoda walki Bruce'a Lee) w Warszawie, przy ul. Zawiszy 13, pn. i śr. 18:30. Zapraszamy!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
[3S] Awakening Cup - Problemy, wyjaśnienia i walkowery
[ST] Opening Cup - Problemy, wyjaśnienia i walkowery
Podwojne glosy, wolniejsza gra ;/ HK2aillera!!
Gry PC Multiplayer
2015 Tekken 3 Players
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group