PSN ID: Marcepan24
P2P Mode: Client only
Zagram w: VF: FS, Mario Tennis, gry multi na PS3 Pomógł: 11 razy Dołączył: 06 Paź 2009 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 26-05-2010, 20:35
Action napisał/a:
Aż tylu? Chłopie, aktualna lista to nadal małe piwko, przeleć sobie wiki to się załamiesz
Dokładnie, jest tego trochę, ja skoncentorwałem się tylko na tytułach, w które grałem. "JP" przy niektórych tytułach dotyczy tego, że gra wyszła tylko w Japonii i jest "krzaczasta". To moja propozycja w kwestii oznaczania tytułów, które nie opuściły granic Japonii. Z Tatsunoko Fight jest podobnie.
Co do (JP) to się domyśliłem, ale które są tylko z Japonii to nie wiem. Co do battle arena już poprawiam.
_________________ Jestem szkieletem mego miecza.
Stal jest mym ciałem, ogień mą krwią.
Wykułem ponad tysiąc ostrzy.
Nie znający śmierci.
Nieobecny dla życia.
Powstrzymałem cierpienie, by tworzyć broń.
Mimo to, ręce te nie będą niczego trzymać...
Na moje oko to Tai Fu ( świetna gierka styl modliszki rządzi )
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
A czy ktoś pamięta taki tytuł bijatyki gdzie był taki char, który powiększał swoją świnie czy coś takiego ;p, i taki robot, czy czlowiek, który miał specjala ze z góry bierze wielki pistolet i strzela laserem ;p. I była taka mapka gdzie jej platformy spadaly(takie kwadraty) tylko tyle z tej gry pamiętam ;p to jesli ktos się orientuje która to prosze mówic