Odpowiedz do tematu
Nowe części Tekkena oraz innych bijatyk - emulacja
Autor Wiadomość
KRELIAN 
Junior Admin


PSN ID: KrelianTK
Zagram w: Tenchu: Burning Shadows,Ronin Blade Crusade,Gex Origins
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: ta pewność?
Wysłany: 24-04-2009, 07:59   

Jeszcze trochę i ten tagowy zlot zrobimy jednak przed kompem na Skype i kailerze, ale bądźmy dobrej myśli :D .
_________________


https://www.change.org/p/...game-on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
 
 
 
szyszq 
Student



Dołączył: 14 Kwi 2009
Skąd: masz chipsy?
Ostrzeżeń:
 6/3/5
Wysłany: 30-05-2009, 15:24   

czy tekken TT mozna sciagnac na kompa? jesli tak to podajcie link z ktorego moglbym pobrac.

Z gory dzieki ;-)
_________________
i zostałem bez podpisu :(
 
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 30-05-2009, 15:41   

mozna ale grac bedziesz tylko przez emulator pcsx2 a jesli masz slabego kompa i dobrego emulatora to raczej nie zagrasz
 
 
 
bartaaz 
Grand Master



PSN ID: brtz86
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Street Fighter 3rd strike
Dołączył: 25 Gru 2007
Skąd: Szczecin
Wysłany: 30-05-2009, 17:20   

w ttt na kompie możesz grać przez emulator MAME UI 32
wymagana wersja to Tekken Tag Tournament_(TEG3*VER.C1)
 
 
 
czit 
Grand Master



Dołączył: 25 Lut 2006
Skąd: Lubartów
Wysłany: 05-07-2009, 23:20   

nie wiem czy wiecie ze od 5 czerwca istnieje wersja mame na ktorej mozna w pełni cieszyc sie nieemulowanym wczeniej TTT, oczywiscie pikuś polega na tym ze na starszych kompach nawet nie ma co sie łudzić , na angielskich forach wyczytalem ze minimalne wymagania to procesor dual core 3ghz + 2gb ram,
po calym dniu walki z opcjami graficznymi na moim złomie (athlon 2200, 1 gb ram, 128mb gf6600gt) nie udało mi sie przekroczyc nawet 30 fps , z max predkosci mozna cieszyc sie zaznaczajac opcje auto frame skipping ale wtedy nie widzialem polowy tego co sie dzieje wiec to mija sie z celem chociaz jakby sie uprzec to moze dalo by sie do tego przyzwyczaic :)

dla zainteresowanych linki:

emulator: http://www.emudreams.pl/n...132.3,5493.html
ttt rom : http://romhustler.net/rom...ament-teg3verc1

linki z oficjalnych stron wiec TTT jest calkowicie legalny :o
jak komus bedzie w pełni śmigać na slabszym sprzecie niz tym co pisali angole to krzyczeć!!
_________________
Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 05-07-2009, 23:43   

Na słabszym sprzęcie można pobawić sie z psxMAME, czyli MAME z obsługą pluginów graficznych ePSXe/Zinca. Co prawda konfiguracja jest dość pokręcona i za cholerę nie udało mi się zmusić do działania pluginów Pete'a, ale na ogl_renderer Zinca śmiga bez problemów.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 06-07-2009, 01:03   

Przed chwilą sprawdzałem u siebie. Na moim złomie: AMD 64 X2 5200+, 4GB RAM, GF 9600 GT gra wyciąga stałe 40FPS (da się grać ale...), za to dźwięk jest zrypany. Myślę, że jak ktoś ma proca ze dwa razy mocniejszego to wyciągnie spokojnie te 60FPS.
_________________
 
 
 
KRELIAN 
Junior Admin


PSN ID: KrelianTK
Zagram w: Tenchu: Burning Shadows,Ronin Blade Crusade,Gex Origins
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: ta pewność?
Wysłany: 06-07-2009, 09:29   

Czyli co, mogę już zacząć was niszczyć w taga online ? :P
_________________


https://www.change.org/p/...game-on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 06-07-2009, 11:53   

Jeszcze sprawdziłem na tym psxMAME co Sub podał i gra wyciąga 60fps ale co kilkanaście sekund zwalnia na chwile do 15fps. Widziałem filmik jak koleś ma płynne 60fps, więc albo mam coś źle skonfigurowane albo mój proc nie wyrabia.
_________________
 
 
 
Yamada 
Moderator
The Undying


GamerTag: YamadaPL
Zagram w: VF5: Final Showdown
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 04 Mar 2006
Wysłany: 06-07-2009, 11:59   

Swiat sie konczy. 10 letnia gra nie pójdzie dobrze na sprzęcie, który pociągnie takiego Obliviona lulz:).
_________________
 
 
 
luc_october 
Friend


Dołączył: 07 Lis 2006
Skąd: libiąż called liban
Wysłany: 06-07-2009, 12:47   

mój stary athlon 4200 spokojnie dźwiga taga :)
_________________

https://www.youtube.com/lucoctober
https://www.myspace.com/lucoctober
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 06-07-2009, 13:41   

KRELIAN napisał/a:
Czyli co, mogę już zacząć was niszczyć w taga online ? :P

Żadna z nowszych wersji MAME nie ma netplaya niestety.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Bury 
Grand Master
f,N,d,d/f~f,N..5/sek



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 06-07-2009, 14:05   

1. Wlasnie odpalilem na standardowych ustawieniach i grafa dziala normalnie.. jak w t3 ( Phenom 4x 2,6 Ghz RADEON HD 4850 Palit 1024 4 GB ram) Podobnie jak u Komandosa dzwiek jest tragiczny.Ale jak(gdzie) zmienic ustawienia klawiszy? Wybaczcie ale serio nie wiem -0-

2. Na 2 kompie (Athlon 2600 ~ 1.9 Ghz 768 ram fX5500 )o dziwo tez dziala i to w 35-40 Fps. Jak pozmieniam cos ustawieniach, to na tak slabiej konfiguracji powinno wycisnac te 45 Fps :P



eDIT : tu jest tylko jeden tryb gry? ja mam tylko vs.. w nic innego nie moge wejsc .Po kliknieciu start odrazu pokazuje mi sie wybor postaci do vs. Nie mowcie ze jestem az taki noob ze nie moge w inny tryb wejsc :D
_________________

Ostatnio zmieniony przez Bury 06-07-2009, 14:37, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 06-07-2009, 14:07   

Cytat:
Ale jak(gdzie) zmienic ustawienia klawiszy?

Tab w czasie gry.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
EasY_PL 
Elite player



PSN ID: BmxRPL1
Zagram w: modzie na sukces
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 29 Kwi 2007
Skąd: sie wziąłem
Wysłany: 15-07-2009, 16:15   

ostatnio biegałem po serwerach szukając niskiego pingu i na jednym znalazłem takie coś...

[img=http://img257.images...tytuu2q.th.jpg]

czyżby wreszcie online?
_________________
piewien koleś pyta laske "dasz?"
a laska backdash
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Nowsze części Tekkena - Romhacking
Czy granie przez neta w tekkena3 przez emulator jest legalne
Tekken Tag Tournament Online pack - download
Łobez Arena -Turniej Tekken TT2 i Mortal Kombat 9 i inne...
Tekken Tag Tournament Online - lista graczy
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group