Odpowiedz do tematu
problem z padem
Autor Wiadomość
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 16:14   problem z padem

Zakupiłem dzisiaj pada.. w sklepie pracownik był miły i podłaczył go do swojego kompa sprawdzając czy działa.. wszystko OK....przychodze do domu wywalam starego pada Ktory nie posiadal zadnych sterowników itp.. Ten rowniez nic nie mial ... podlaczam i co ?? pisze ze nie rozpoznaje urzadzenia USB .. kiedy odpalam menadzer urzadzen nie ma zadnego (żółtego ?) mysle sobie podłacze go do innego portu usb i to samo... ludzie pomocy co jest z moim KOmpem !!
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 17-11-2010, 16:28   

sprawdź czy padzik działa na porcie z przodu/tyłu (w zależności gdzie sprawdzałeś najpierw); sprawdz w innym pececie, czy na innym systemie, wywal stery od starego pada ;p
_________________

 
 
 
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 16:36   xd

mam jeszcze lapka ale na nim tez mialem podlaczone tamtego pada i wyskakuje to samo.. wnerwmilem sie i poszlem do sklepu zeby sprobowac jescze raz go odpalic i tam dziala nie wiem w chacie podlaczam pod kazdego porta usb/ z przodu jak i stylu ... nawet poodlaczalem klawe i myszke itp i to samo.. nie wiem to dziwne a moze mam rejesrt wywalic .. ale nie wiem jak ;///

jakby co to model pada KEDO kg701

system xp sp3 w sklepie koles tez ma xp sp3
Ostatnio zmieniony przez SubZero 17-11-2010, 16:40, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 17-11-2010, 16:41   

Podłącz jeszcze raz starego pada a potem usuń sterowniki w menedżerze urządzeń.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 16:47   

juz usunolem i dalej to samo a najlepsze jest to ze zamiast mi sie pokazywac w urzadzenia interface HID
to pokazuje sie w kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej... jako nieznane urzadzenie
 
 
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 17:01   

nikt nie ma pomyslu ?
a moze ktos mi powie jak z rejestru wywalic
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 17-11-2010, 17:16   

No to poproś gościa ze sklepu o sterowniki (a jak je masz i je nie zainstalowałeś...)
Jak nie będzie chciał to pokaż na swoim lapku że nie działa i poproś o zwrot kasy. Wogole bardzo tani ten pad, to pewnie i cudów nie można oczekiwać...
_________________

 
 
 
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 17:16   

czyli lipa....
 
 
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 17:19   

koles poprostu podlaczyl pada i dzialal do tego nie ma sterow zobacz sobie na necie to musi cos byc z moim kompem a nie z padem... juz prosilem o zwrot kasy ale powiedzial ze pad dziala i nie odda bo nie ma podstaw o zlozenie reklamacji... a z lapem mi sie nie chce biegac ...a i jescze jedno bylem wlasnie u kumpla i u niego tez dziala... wydaje mi sie ze to przez ten poszedni pad... mialem logitech precision
 
 
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 17:24   

a nie sory sa sterowniki ale to jest tylko program ktory kalibruje ten pad znaczy wiesz ustawiasz analogi itp... ale nawet jak to zainstaluje to dalej to samo
 
 
Chris 
Grand Master



PSN ID: NM_Chris_PL
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 20 Mar 2007
Skąd: Krakow
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 17-11-2010, 19:00   

glupia sprawa, ale zobacz czy twoja plyta glowna obsluguje w tym wypadku usb 2.0 , bo zakladam ze ten pad z tego korzysta. Kiedys mialem podobnie z telefonem swoim , mialem plyte glowna z usb 1.1 :P a telefon min. usb 2.0 i niedalo sie podlaczyc i juz ;)
_________________

 
 
 
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 19:28   

stary ostatnio skladalem kompa mam pedrivy dyski przenosne itp i twierdzisz ze nie mam 2.0USB>? xD
 
 
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 19:29   

sie normalnie wku**** i chyba zrobie formata ;/ ale czy to cos da ;/
 
 
czortt 
Beginner


Dołączył: 17 Lis 2010
Wysłany: 17-11-2010, 20:35   

i co nikt nie wie ?
 
 
Chris 
Grand Master



PSN ID: NM_Chris_PL
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 20 Mar 2007
Skąd: Krakow
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 17-11-2010, 20:47   

przeczytaj jeszcze raz jak nie rozumiesz textu czytanego.
wg. instrukcji powinny byc *jakies sterowniki manual
_________________

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Problem z padem
Problem z polaczeniem
problem z dolaczeniem do serverow
Mortal Kombat Komplete Edition - problem z dźwiękiem. PC
pomocy! problem ze sterowaniem Xbox 360
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group