Dodałem ankietę, jednak wciąż wolałbym potwierdzenia w poście od zainteresowanych, gdyż każdy sobie może kliknąć od niechcenia.
Bossowie to nie sa standardowe postacie. Mozna nimi zagrac dla funu ale nie w turnieju. Ich dmg jest znacznie wiekszy niz pozostalych postaci przez co szanse nie byly by rowne.
_________________ MK Ranking, Spar & On-line Tournaments - dostepny zawsze w godzinach 20-23, no prawie zawsze.
PSN ID: Marcepan24
P2P Mode: Client only
Zagram w: VF: FS, Mario Tennis, gry multi na PS3 Pomógł: 11 razy Dołączył: 06 Paź 2009 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 20-12-2010, 21:15
Korzystając z okazji, że przebywam aktualnie na forum chciałbym wstępnie zgłosić chęć uczestnictwa w tej interesującej mnie imprezie integracyjnej. Niestety z przyczyn technicznych odpada MKT i MK4.
_________________ Nie gram już w przygodówki Point and Click - proszę, męczcie mnie o spary.
Sprawdźcie czy działają Wam gry - ściągnijcie raz jeszcze romy z odpowiedniego tematu - zostały już poprawione, u mnie działają, ale chciałbym żebyście napisali czy u Was jest wszystko ok, żeby później nie było wątpliwości.
UMK3 dziala poprawnie, z tym juz sobie poradzilem wczoraj. Jezeli chodzi o MK3 to rowniez dziala ale wyskakuje blad ze jeden plik jest inny (nie zgadza sie CRC) przez co gra nie pojawia sie w available. Zapewne uzyles pliku z ukm3. Trudno mi powiedziec czy to bedzie mialo jakis wplyw na rozgrywke. Przeszukalem swoje stare strony z romami i posiadam rom w pelni rozpoznawalny przez mame. Jezeli jest taka potrzeba moge go gdzies umiescic.
Jezeli ktos mialby ochote na jakies sparingi w MK to po godzienie 21 zawsze moge rozegrac pare walk. Przy okazji sprawdze lacze w tego typu rozgrywce.
_________________ MK Ranking, Spar & On-line Tournaments - dostepny zawsze w godzinach 20-23, no prawie zawsze.