Odpowiedz do tematu
TTT na MAME wszystkie postacie
Autor Wiadomość
cichy_PL 
Student



P2P Mode: Client only
Dołączył: 12 Lut 2011
Wysłany: 17-02-2011, 18:56   TTT na MAME wszystkie postacie

jak w nazwie tematu. jak odblokowac wszystkie postacie w ttt na mame plus. mam wersje plus 0.133 ta z jednego tematu. nie wiem czy sa cheaty do tej wersji
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 17-02-2011, 19:15   

Aby odblokować wszystkie postaci w Tekken Tag Tournament musisz przejść grę kilka razy, za każdym razem inną postacią.

Cytat:
Kod:

Bruce___________________Complete the game twice.
Devil/Angel_____________Complete the game therteen times.
Jack-2__________________Complete the game three times.
Kazuya__________________Complete the game eight times.
Kuma/Panda______________Complete the game seven times.
Kunimitsu_______________Complete the game once.
Lee_____________________Complete the game four times.
Mokujin/Tetsujin________Complete the game tweleve times.
Ogre____________________Complete the game nine times.
P-Jack__________________Complete the game eleven times.
Roger/Alex______________Complete the game six times.
True Ogre_______________Complete the game ten times.
Unknown_________________Complete the game fourteen times.
Wang____________________Complete the game five times.

http://www.gamefaqs.com/a...urnament/cheats
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
cichy_PL 
Student



P2P Mode: Client only
Dołączył: 12 Lut 2011
Wysłany: 18-02-2011, 05:35   

mi to nie dziala ale juz wiem jak to zrobic. w liscie gier na mame klikamy ppm na naszego tekkena tag. wybieramy properties a nastepnie miscellaneous. mamy tam ustawienia naszej gry. zaznaczamy okienko ENABLE GAME CHEATS. potem klikamy ok i wlaczamy gre. podczas gry wciskamy TAB a potem wchodzimy w CHEAT i wybieramy UNLOCK ALL TIME-RELEASED OPTIONS OFF i zmieniamy jego wartosc na ON. teraz mamy wszystkie postaci odblokowane. mozna tez tam ustawic sobie nieskonczonosc zycia, czasu itd. dziala to do kazdej gry ale trzeba znowu wchodzic w properties
 
 
 
Dobry 
Elite player



PSN ID: LukaszDZ
GamerTag: SzpilaPLN
P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 05 Maj 2009
Wysłany: 14-03-2011, 15:03   

Kurczę muszę sobie ściągnąć tekken tag,albo zripuje z oryginała ,bo mam tekken w palu
_________________
LUBIĘ PLACKI! WSZYSTKIE
 
 
 
mg1987 
Support


Zagram w: Jestem otwarty na propozycje
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 18 Lis 2009
Wysłany: 14-03-2011, 15:38   

cichy_PL napisał/a:
ttt na mame

Dobry napisał/a:
zripuje z oryginała ,bo mam tekken w palu

Wow, taka zabaweczka jest dosyć droga.
 
 
Dobry 
Elite player



PSN ID: LukaszDZ
GamerTag: SzpilaPLN
P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 05 Maj 2009
Wysłany: 14-03-2011, 19:13   

Nie automat,a grę na ps2 :)
_________________
LUBIĘ PLACKI! WSZYSTKIE
 
 
 
mg1987 
Support


Zagram w: Jestem otwarty na propozycje
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 18 Lis 2009
Wysłany: 14-03-2011, 20:08   

Wiem, ale w tym kontekście brzmiało to dwuznacznie. :)
 
 
Dobry 
Elite player



PSN ID: LukaszDZ
GamerTag: SzpilaPLN
P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 05 Maj 2009
Wysłany: 15-03-2011, 00:53   

Ty d0wcipnisiu ;)
_________________
LUBIĘ PLACKI! WSZYSTKIE
 
 
 
eq2D 
Friend


Pomogła: 6 razy
Dołączyła: 16 Lut 2007
Wysłany: 15-03-2011, 08:13   

A czy Namco w swoich bitkach na automaty nie stosowały tak zwanego "time release"? Wiecie, jeśli automat był uruchomiony ileś tam czasu to odblokowywała się postać, dalej następna, itd. No bo jeśli tak, to można by w ustawieniach operatora (F2?) pobawić się zegarem. Nie sprawdzę tego, bo nie posiadam żadnego emulatora, prócz WinUAE, ale ten raczej TTT nie obsługuje.
_________________
 
 
 
Yamada 
Moderator
The Undying


GamerTag: YamadaPL
Zagram w: VF5: Final Showdown
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 04 Mar 2006
Wysłany: 15-03-2011, 10:28   

Dobry, co Ci da zripowanie gry z PS2? Przecież to całkiem inny kod niż wersja arcade.

Tak jak eq pisze, w TAGu jak i w T4 jest system Time Release.
_________________
 
 
 
Dobry 
Elite player



PSN ID: LukaszDZ
GamerTag: SzpilaPLN
P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 05 Maj 2009
Wysłany: 22-03-2011, 10:58   

Nie ogarnałem brachu,że chodzi o rip z Arcade. Mój błąd.Muszę sprawdzić czy u mnie ruszy TTT
 
 
 
MatiByd 
Master



PSN ID: matt.poland7
Dołączył: 27 Lip 2008
Ostrzeżeń:
 2/3/5
Wysłany: 18-04-2011, 10:16   

A może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega ten Time Realease ?
 
 
eq2D 
Friend


Pomogła: 6 razy
Dołączyła: 16 Lut 2007
Wysłany: 18-04-2011, 11:18   

Cytat:
A może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega ten Time Realease ?


Cytat:
Namco w swoich bitkach na automaty nie stosowały tak zwanego "time release"? Wiecie, jeśli automat był uruchomiony ileś tam czasu to odblokowywała się postać, dalej następna, itd.
_________________
 
 
 
Sweet:)Asuka 
Użytkownik


P2P Mode: Client only
Zagram w: T6 (Czekam na TTT2)
Dołączyła: 23 Kwi 2011
Wysłany: 23-04-2011, 13:06   

a ja ukończyłam grę 17 razy i dalej nie mam Unknow :(
_________________
Man Your Week!
 
 
czit 
Grand Master



Dołączył: 25 Lut 2006
Skąd: Lubartów
Wysłany: 23-04-2011, 17:43   

jak grasz w wersje arcade na mame to nie ma unknowna do pogrania
_________________
Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Dlaczego TTT na MAME chodzi tak wolno?
3 x EWGF - wpisujcie sie kto umie posadzic xD
Jaką wybrać postać w Tekken 7 - cechy postaci i styl gry
MK9 najlepszym Mortalem jaki kiedykolwiek powstał.
Jak nagrać swój własny filmik! Czytaj nie pytaj...
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group