PSN ID: MoonSpell83
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: MK, SF Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Lut 2009 Skąd: Warszawa - Zoliborz
Wysłany: 02-05-2011, 18:00
Prawda jest taka, ze zaden z nas nie gra w to na przyzwoitym poziomie...
Gralismy czysto for fun, aczkolwiek jestem zdania, ze gry tego typu najfajniej sie gra zespolowo - chociaz 2vs2.
Zagram w: Jestem otwarty na propozycje Pomógł: 23 razy Dołączył: 18 Lis 2009
Wysłany: 05-05-2011, 15:19
Potwierdzam.
Morbias i wyrzutnia rakiet, to zdecydowanie nie jest połączenie które mi pasuje. Na deck było trochę lepiej (przy, bodajże, 7:5 dla mastera dobiłem na 9:8, a potem... cóż), ale po kilku rozsmarowaniach się reemederem i kąpielach w kwasie, zarówno po jednej jak i drugiej stronie, wygrał w końcu master. Jednak niektórzy mieli rację - lepiej ganiałoby się w większej grupce.
Gdyby ktoś mnie szukał to jutro i w sobotę nie ma mnie do 19-20. Dzisiaj będę cały wieczór. Jak będzie w niedzielę, nie wiem jeszcze.
Z diabolem były jakieś problemy na hamachi, ale po wizycie u admina było jakby lepiej - rozegrałem mecz z masterem (może coś odblokował).
Zagram w: Jestem otwarty na propozycje Pomógł: 23 razy Dołączył: 18 Lis 2009
Wysłany: 05-05-2011, 18:50
Nom, nie mogę rozegrać meczów z janixem i diabolem (z janixem próbowałem, ale się grać nie dało), a przynajmniej nie przez hamachi (nie mamy zewnętrznego ip). Przydałby się serwer dedykowany.