MK9 najlepszym Mortalem jaki kiedykolwiek powstał.
- gascan
- Friend
- Kontakt:
-
- Master
Re: MK9 najlepszym Mortalem jaki kiedykolwiek powstał.
Haha, dobre...
- caradolph
- Grand Master
- Kontakt:
to się nazywa zachwyt po Mk vs DC i mortalach 3d
"Brazuya would be godlike, imagine something like Kazuya with safe mid launcher and CH d/f+2, taunt, b+4, EWGF. This is it."
-
- Grand Master
Ja już pisałem o tym. Również mocno skontrowałem jego dziennikarską kaczkę.
Ostatnio zmieniony 10-05-2011, 18:47 przez Adept, łącznie zmieniany 1 raz.
- WolfBogard
- Grand Master
- Kontakt:
Co za gosciu...normalnie zrobil bym mu upercut i do kwasu...w najlepszym wypadku gdyby jego laska byla ladna i mnie w odpowiedni sposob przekonana bo skonczylo by sie na Babality!

-
- Student
- Kontakt:
A mnie się wszystkie mortale podobały, łącznie z mk4 i kilkoma latami w 3d. Czy MK9 jest najlepszy ze wszystkich mortali? - nie jest, bo to jest przeniesienie mk 1-3 do obecnej generacji. Co nie oznacza, że jest grą słabą, ale to pierwsze mortale wyznaczyły nowe trendy w bijatykach. Młodsze pokolenie zachwyca się nowym mortalem, ale cóż to za zachwyt...
- WolfBogard
- Grand Master
- Kontakt:
No Janek....jestem zaskoczony, musisz byc malo wymagajacy...
Generalnie po MKT to MIDWAY mial same porazki. Przejscie w 3D poszlo im bokiem tak, ze jeszcze troche i by ich nie bylo. MK9 uratowal im dupska w WB/NR.
Generalnie po MKT to MIDWAY mial same porazki. Przejscie w 3D poszlo im bokiem tak, ze jeszcze troche i by ich nie bylo. MK9 uratowal im dupska w WB/NR.

-
- Student
- Kontakt:
Uwielbiam Universum Mortala i z każdą częścią obcowałem po kilka miesięcy. Miałem to szczęście, że dosyć długo mieszkał obok mnie drugi zapaleniec, z którym zawsze graliśmy. Owszem, przejście serii w 3D raczej ją pogrążyło, ale z MK9 wychodzą na prostą. Zawsze byłem i jestem z mortalem na dobre i na złe - chociaż nie udzielam się jakoś specjalnie w środowisku internetowym.
Gram w każdego mortala bez wyjątku
Gram w każdego mortala bez wyjątku

Ostatnio zmieniony 10-05-2011, 08:32 przez johnny11fingers, łącznie zmieniany 1 raz.
- WolfBogard
- Grand Master
- Kontakt:
No to moze bedziesz mial teraz okaze to zrobic bedac tutaj z nami i jak dotrzymasz i nie "spierdolisz" (no offense) to spotkamy sie za rok, tak jak to bylo w Krakowie i poudzielamy sie wszyscy patrzac na swoje mordy i stukajac sie puszkami piwa - lub soku jak kto woli :>

-
- Student
- Kontakt:
No byłoby fajnie, bo towarzystwo wygląda na zacne 
Muszę też obczaić jak to robicie, że gracie w stare MK po sieci, bo kurde w pracy czasem bym pyknął w dwójkę lub trójkę.

Muszę też obczaić jak to robicie, że gracie w stare MK po sieci, bo kurde w pracy czasem bym pyknął w dwójkę lub trójkę.
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Po co powstał ten temat? Nie od dziś wiadomo, że redaktor Kali jest osobą, której wszystko się podoba i słynie z wydawania cenzurek bijatykom w swoim specyficznym stylu, czyli na "9 z plusem". Kolejna mordoklepka została przez niego wysoko oceniona i dodatkowo opatrzona komentarzem "najlepszy MK". Rozumiem zniesmaczenie fanów, ale żeby temat z tego powodu zakładać?
Nie gram już w przygodówki Point and Click - proszę, męczcie mnie o spary.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Ja raczej podchodzę z dystansem do każdego artykułu napisanego przez Kaliego, ponieważ każdy szanujący się gracz w świecie gamingu wie, że nasz redaktor (Kali) jest przesiąknięty entuzjazmem na dane tytuły i pod wpływem tego zachwytu paple bzdury i piszę jak najarane dziecko, a nie jak rzetelny redaktor tak, więc jego oceny i recenzje można między bajki włożyć.
- Action
- Moderator
- Kontakt:
Nie grałem w nowego mortala więc nie będe się póki co czepiał, ale dwa ostatnie posty rozbrajają. Martinsa jeszcze można przełkąć interpretując jako olewke tematu, ale jeżeli podchodzić do tego pod względem "on nie jest rzetelny bo nie i już... i nie ma się co go czepiać ponieważ trzeba znać go jak i jego humory" to osobiście wymiękam.
Ha-ha-ha
Ha-ha-ha
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Mój post miał raczej wydźwięk typu: Kali dał 9+ trzydziestej drugiej bijatyce z rzędu - szok!!! Co z tym fantem zrobić?!Action pisze:Nie grałem w nowego mortala więc nie będe się póki co czepiał, ale dwa ostatnie posty rozbrajają. Martinsa jeszcze można przełkąć interpretując jako olewke tematu, ale jeżeli podchodzić do tego pod względem "on nie jest rzetelny bo nie i już... i nie ma się co go czepiać ponieważ trzeba znać go jak i jego humory" to osobiście wymiękam.
Ha-ha-ha

Nie gram już w przygodówki Point and Click - proszę, męczcie mnie o spary.
- gascan
- Friend
- Kontakt:
Kali jest właśnie spoko. Podoba mu się gra, przyjemnie mu się w nią pyka to ją chwali i wysoko ocenia. Obiektywizm? LOL. Gośc recenzuje gry konsolowe na chuj tu obiektywizm. Ale i tak się postarzał bo Dynasty Warriors 7 dał tylko 6+.