Tekken 3 Polish Holiday Cup
- K'
- Support
- Kontakt:
Re: Tekken 3 Polish Holiday Cup
Gratsy chłopaki za finał Było tam co prawda trochę głupot i nonszalancji, ale ogólnie muszę przyznać, że jest co oglądać. Oscar pewnie wrzuci na YT co nie ?
- Oscar
- Support
- Kontakt:
Tak K tak. Właśnie scalam finał. Jutro dokończę grand finał
NIE TŁUMACZ SIĘ ŻE DOSTAŁEŚ PO DUPIE!
- !Dan!
- Grand Master
Dla tych, co nie wiedzą po co robiłem powera Yoshem - to było b+1+2
- Oscar
- Support
- Kontakt:
Dzięki Panowie za wspólne granie czasem na śniadanie. Filmiki są na yt. News na stronie oraz walki:
Druga walka finałowa (Wielki Finał) - !Dan! VS Bury
Pierwsza walka finałowa - !Dan! VS Bury
Walka o 3 miejsce - master VS Bury
Turniej został również uwieczniony w temacie podsumowań turniejów na honmaru w dziale Online Battle Arena. Zapraszam do komentowania turnieju, newsa oraz walk.
Druga walka finałowa (Wielki Finał) - !Dan! VS Bury
Pierwsza walka finałowa - !Dan! VS Bury
Walka o 3 miejsce - master VS Bury
Turniej został również uwieczniony w temacie podsumowań turniejów na honmaru w dziale Online Battle Arena. Zapraszam do komentowania turnieju, newsa oraz walk.
- profhkn
- Master
Vey good friend
Everyone can be defeated
The style that is important
-----------------------------------------
https://www.youtube.com/user/TheHakanUnsal?feature=mhee
The style that is important
-----------------------------------------
https://www.youtube.com/user/TheHakanUnsal?feature=mhee
- !Dan!
- Grand Master
Może możnaby zorganizować takie małe podsumowanie - Polacy vs reszta. Pierwsze 4 miejsca z tego vs 4 pierwsze miejsca z non-polish tura? Myślę, że to mogłoby się nie-polakom spodobać
- Bury
- Grand Master
[center]Tekken 3 Polish Holiday Cup vs Tekken 3 Non-Polish Cup[/center]
[center][Hei.Jin] Bury 5-2 Pops [Ogr.Anna][/center]
Dobra walka mimo ze na serwie
Brak nagrania
[center][Hei.Jin] Bury 5-2 Pops [Ogr.Anna][/center]
Dobra walka mimo ze na serwie
Brak nagrania
- bartaaz
- Grand Master
- Kontakt:
To i tak tragedia z powodów które znam tylko ja, Dan i cała reszta ale i tak jest mega dobrze. Gratsy Bury i bardzo się ciesze że nareszcie prymitywna wiejska, pierwsza ze wsi, kapucha uległa skillowi i typowemu manualowi którego jestem wielkim zwolennilkiem Wielka szkoda że nie umiesz grać również z lewej strony bo stałbyś się tzw. Uniwersal mishimachine ale jakoś to przeboleje Jako że jestem lekko najebany to tylko wielkie congratulations!!! Jakbyś chciał to puszczę ci moją walkę z Hajdą na PM. Walka nie nadaje się do pokazów online ponieważ jest za dużo koredańskiego stylu i mecz ukazuje co trzeba umieć żeby grać w tą grę na średnim udanowym poziomie i być ,,prawie dobrym" w T3online
P.S. Dan musisz odbyć więcej lekcji u słynnego jakże statecznego masakrującego demi-god ewenementa którego wszycy znamy ponieważ twój styl jest nadal niestety jedynie imitacją zwykłej tekkenowej ku... także wiele jeszcze w tej materii przed tobą:)
Dziękuje dobranoc
P.S. Dan musisz odbyć więcej lekcji u słynnego jakże statecznego masakrującego demi-god ewenementa którego wszycy znamy ponieważ twój styl jest nadal niestety jedynie imitacją zwykłej tekkenowej ku... także wiele jeszcze w tej materii przed tobą:)
Dziękuje dobranoc
SHUN GOKU SATSU A.K.A RAGING DEMON
- !Dan!
- Grand Master
mialem napisac dlugi post, lecz go skasowalem i spuszcze kurtyne milczenia.bartaaz pisze:To i tak tragedia z powodów które znam tylko ja, Dan i cała reszta ale i tak jest mega dobrze. Gratsy Bury i bardzo się ciesze że nareszcie prymitywna wiejska, pierwsza ze wsi, kapucha uległa skillowi i typowemu manualowi którego jestem wielkim zwolennilkiem Wielka szkoda że nie umiesz grać również z lewej strony bo stałbyś się tzw. Uniwersal mishimachine ale jakoś to przeboleje Jako że jestem lekko najebany to tylko wielkie congratulations!!! Jakbyś chciał to puszczę ci moją walkę z Hajdą na PM. Walka nie nadaje się do pokazów online ponieważ jest za dużo koredańskiego stylu i mecz ukazuje co trzeba umieć żeby grać w tą grę na średnim udanowym poziomie i być ,,prawie dobrym" w T3online
Dziękuje dobranoc
Tak na marginesie. Szanuje Cie i w ogole... ale odczep sie wkoncu ode mnie, bo zaczynasz powoli irytowac. Dziekuje.
- Oscar
- Support
- Kontakt:
Ale zwaliłeś spraweBury pisze:Brak nagrania