Taka ciekawostka
Ciekawe czy ktoś z was o tym wiedział
Anna Williams
Moderator: ModTeam
- Primo
- Master
Re: Anna Williams
iTrick2Kill !!!
- AK
- Grand Master
o kurna nie wiedziałem o tym ale zwała
Śmiej sie a cały świat będzie śmiał sie z toba,płacz a będziesz płakał sam....
mind of wonderful
mind of wonderful
- Raziel
- Master of the Shakers
- Kontakt:
Anna vs Law
Mówiąc bardzo ogólnie nie mam pojęcia jak na niego grać Anką. Grając na Lawa mam problem dosłownie ze wszystkim, na początku nasz Bruce Lee wali rush po którym głupieję, gdy próbuję SS łykam SS+3+4 próbuję d+4,1 i nic ! Parry i znowu dostaję, nie chcę spamować d/b+2 bo i z tym średnio: D jakaś strategia, faq ? Cokolwiek : D
Mówiąc bardzo ogólnie nie mam pojęcia jak na niego grać Anką. Grając na Lawa mam problem dosłownie ze wszystkim, na początku nasz Bruce Lee wali rush po którym głupieję, gdy próbuję SS łykam SS+3+4 próbuję d+4,1 i nic ! Parry i znowu dostaję, nie chcę spamować d/b+2 bo i z tym średnio: D jakaś strategia, faq ? Cokolwiek : D
-
- Użytkownik
Ostatnio męczy mnie coś i nie mogę znaleźć tego nidgzie na necie...
Czy pamięta ktoś jeszcze tego mało znanego easter egga anny ?
Mianowicie (chyba) boku chwytało się uf, 1+2 a gdy anka zaczęła robić chwyt, to się wciskało jakąś tam kombinacje klawiszy (coś z 2+3 było) i było słychać dzwoneczek angela z TK2.
Kojarzy ktoś ?
Tego egga pierwszy raz zauważyłem w programie Replay na Hyperze w ~2004 roku bodajże
Czy pamięta ktoś jeszcze tego mało znanego easter egga anny ?
Mianowicie (chyba) boku chwytało się uf, 1+2 a gdy anka zaczęła robić chwyt, to się wciskało jakąś tam kombinacje klawiszy (coś z 2+3 było) i było słychać dzwoneczek angela z TK2.
Kojarzy ktoś ?
Tego egga pierwszy raz zauważyłem w programie Replay na Hyperze w ~2004 roku bodajże