P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 09-12-2011, 11:24
[Hei.Bruce]Bury 5-2 Hobbith [Paul.Jun.Hei]
Dobre walki, dzieki.
Jakie same rzuty i helle. Odezwal sie co gra Paulem na mega blok i 2 ciosy(sory, ze nie dawalem sie nabrac na gre Paula). Byl hell ale wiecej Ci kroiłem paska wgf 1 1 wgf czy czyms innym po wgf, ew ff2. Wiecej walki przestales na wcisnietym bloku, tylko nie mow ze wiecej atakowales Hell kilka razy z rzedu? czy Ty aby nie przesadzasz?
W ostatnich rundach zagrales heniem i co wiecej wybronilem hella niz zebralem, trzeba bylo brac ze mnie przyklad, bezpieczne ciosy, moze ale nie mialem zamiaru przegrac, to jest T2 nie ma nie wiadomo jakich ciosow.
Ostatnio zmieniony przez Bury 09-12-2011, 11:44, w całości zmieniany 6 razy
Co mi leżało na sercu, to z siebie wyrzuciłem. Hell sweep za hell sweepem. Czasem po kilka razy z rzędu, ale co tam. Bezpieczny cios można spammować wciąż i wciąż i wciąż.
Biadolicie, biadolicie a repek jest? Zamieście repka i pozwólcie ocenić wszystkim w przeciwnym wypadku to tylko gadanie od rzeczy. Czekamy na repki za walk, to że kapusta zasiana jest wszędzie to wręcz jasne w końcu nie znamy za dobrze jeszcze tej gry.
Ponownie zacięty i ultra biedny defensywny styl z każdej strony (tym razem z naciskiem na mój). Wynik znów mógł być dowolny - thx za grę.
--------
Finał:
[Heniek]Bury 1:5 Krelian [Bruce]
[Heniek]Bury 2:5 Krelian [Bruce]
Chciałem początkowo grać Jun lub kimś bardziej ambitnym ale na widok Heńka jakoś nie mogłem się przemóc ;]. Obustronna kapa ale inaczej się nie dało w tym przypadku. Dzięki za grę.
Półfinały i finał będą niebawem na YT w ramach ostrzeżenia przed grą na przyszłość.
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 12-12-2011, 13:30
Dobre walki, starałem się atakować lecz przy dobrej defensywie Kreliana nie przynosiło to zamierzonych efektów ;] Co do kapy to nie czuje sie winny ;] Z mojej strony nie bylo az tak zle ;] chyba...
Strona turnieju / Tournament page - bezpośredni link / direct link - można tutaj zobaczyć listę zapisanych graczy do turnieju lub najważniejsze: zasady obowiązujące w turnieju / Here you can see a list of players entered the tournament or the most important: the rules of the tournament