Garou: Mark of the Wolves
Moderatorzy: ModTeam, 2DModTeam
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
Re: Garou: Mark of the Wolves
Wszystkim początkującym polecam obczajanie na początek move listy dowolnej postaci którą sobie upodobamy i zapoznanie się z podstawami linkowania combosów no i oczywiście sposobem wykonywania specjali (najczęściej 2xqcf+hit). Dokładną rozpiskę macie tutaj. Może objetościowo wygląda to strasznie na pierwszy rzut oka ale naprawdę tak jak pisałem wystarczy nauczyć się podstaw jedną postacią, żeby już jako tako radzić sobie w grze
Warto też rzucić okiem do postu Aserota na pierwszej stronie tematu (jest tam krótkie info o systemie), w recenzji na stronie też chyba znalazła się wzmianka o systemie także nie zaszkodzi przeczytać.
Warto też rzucić okiem do postu Aserota na pierwszej stronie tematu (jest tam krótkie info o systemie), w recenzji na stronie też chyba znalazła się wzmianka o systemie także nie zaszkodzi przeczytać.
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
- Punker
- Beginner
Mówią że to takie fajne więc chyba nie zaszkodzi spróbować. Gra stara ale młodsza od Tekkena o chyba jakiś rok. Może być dobre.
- Aserot
- Support
- Kontakt:
Nie bluźnij Garou jest bardzo dobre.Punker pisze:Mówią że to takie fajne więc chyba nie zaszkodzi spróbować. Gra stara ale młodsza od Tekkena o chyba jakiś rok. Może być dobre.
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
- Punker
- Beginner
-
- Użytkownik
Jedna z najlepszych bijatyk 2d Rock Howard rlz ale osobiscie wole serie King of fighters:)
- gascan
- Friend
- Kontakt:
Wiem, że w Polsce nikt w to nie gra, ja ostatnio odkryłem tę grę . Wcześniej oczywiście zdarzało mi się grać w Garou np na Dreamcascie ale tylko vs. CPU.
Rozegrałem może z 5 walk VS żywy gracz w tę grę. I postać która mi podchodzi to Kain. Wiem że jest bossem ale w tierach nie jest topem i nie jest banowany na normalnych turniejach. Jak wam to nie przeszkadza i chcecie grać to piszcie na gg 8022098, mogę grać na kaillera p2p, 2df, ggpo.
Nikt chętny się pewnie nie znajdzie ale spróbować warto. Na szczęście chętnych do gry online nie brakuje na 2DFie.
Rozegrałem może z 5 walk VS żywy gracz w tę grę. I postać która mi podchodzi to Kain. Wiem że jest bossem ale w tierach nie jest topem i nie jest banowany na normalnych turniejach. Jak wam to nie przeszkadza i chcecie grać to piszcie na gg 8022098, mogę grać na kaillera p2p, 2df, ggpo.
Nikt chętny się pewnie nie znajdzie ale spróbować warto. Na szczęście chętnych do gry online nie brakuje na 2DFie.
- SubZero
- Moderator
- Kontakt:
Jak wbijesz na IRCa to ktoś się pewnie znajdzie (prezes np. )
Fakt, w teorii Kain i Grant nie są banowani, ale jako że nie są standardowo dostępni na arcade (bez kodów) raczej się ich nie używa.
Fakt, w teorii Kain i Grant nie są banowani, ale jako że nie są standardowo dostępni na arcade (bez kodów) raczej się ich nie używa.
- Aserot
- Support
- Kontakt:
A na homarze chętnych na Garou na pewno nie zabraknie .
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
- Action
- Moderator
- Kontakt:
Bo 'scena' Garou musi zyc Mam już przejściówkę jak cos
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
No raczej, że ktoś się znajdzie, jak coś to pisz;).
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
Pewnie nie wszyscy wiedzą ale Garou ma wyjść na Xbox Live Arcade, no nie powiem, nieźle. Oby tylko dali jeszcze dobry online do tego, chociaż na PC w tym względzie też nie można narzekać
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Ściągnąłem sobie Garou na Mame, odpalam i.... nie ma Kaina! Myślałem ,że wersja arcade ma odblokowaych bossów. Co mam zrobić (jeśli w ogóle to możliwe), żeby ich odblokować?
Ostatnio zmieniony 21-02-2010, 01:36 przez Martins, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aserot
- Support
- Kontakt:
- Martins
- Grand Master
- Kontakt:
Chyba jestem lekko przytrzymany, bo nie mogę wybrać bossów w Garou. Na stronce jest napisane że mam najechać na któregoś z braci, przytzymać "Start" i wklepać podaną kombinację. Tylko, że jak naciskam "Start", to wtedy random selection się uaktywnia i kursor przeskakuje na Terrego i nastepuje losowanie. Proszę o pomoc dla obywatela Ciemnogrodu.
- gascan
- Friend
- Kontakt:
No uaktywnia sie random selection i w trakcie tego trzeba klepać.
Żeby grac Kainem najeżdżasz na brata po prawej trzymasz start i klepiesz - dół dół góra góra dół góra i zatwierdzasz tak jakbyś normalnie wybierał postać. Granta tak samo ale kieunki odwrotnie i brat ten po lewej G G D D G D. A najlepiej to przestawić emulator w tryb AES czyli konsoli i postacie będą odblokowane.
Żeby grac Kainem najeżdżasz na brata po prawej trzymasz start i klepiesz - dół dół góra góra dół góra i zatwierdzasz tak jakbyś normalnie wybierał postać. Granta tak samo ale kieunki odwrotnie i brat ten po lewej G G D D G D. A najlepiej to przestawić emulator w tryb AES czyli konsoli i postacie będą odblokowane.