Wysłany: 02-07-2006, 13:56 Propozycja nie do odrzucenia ;)
A więc tak.....wczoraj, a raczej dzisiaj w nocy wpadł mi do głowy wspaniały pomysł i w tej sprawie zagadałem do Dumiana......on jest bardzo za tym ......ale już przechodzę do sedna......
Mianowicie chodzi mi o to, czy bylibyście chętni na turniej którejś z gier 2D na Neo Geo ( bądź CPS1 i CPS2 ).....
Wymyśliłem to, ponieważ widze, że t oforum i to całe Fighting Online Center jakby podupada i trzeba tu troszeczke wnieść czegoś nowego ........ ja byłbym wpełni odpowiedzialny za organizację takeigo turnieju ( nie wykluczone, że wziąłbym kogoś do pomocy ) .....
Ale wybór zależy od was.....może być nawet 2 turnieje na raz ( żeby np. ludzie ie mieli pretensji, że jest turniej tylko w tej gierce tórej nie lubią itp. ) ....
Oczywiście gierki byłyby odpalane przez Kawaksa 1.55 ( emulator prosty w obsłudze jak konstrukcja cepa .....zresztą możę być nawet Kawaks 1.54 ....to nie robi żadnej różnicy... )
Skonstruuje nawet FAQ do confga emulatora, skąd ściągnąć ROM'y , emulki, BIOS'y ......wszystko......tylko to głównie od was zależy i to WY możecie tchnąć nowe życie w Fighting Online Center.....musicie wiedzieć, że bardzo mi na tym zależy.......
Ja bym się mógł zapisać na SFA2/3 i Last Blade, ewentualnie też Garou. Chociaż w bitki 2D raczej mało gram, więc robiłbym za worek treningowy Problem tylko z terminami, bo prawdopodobnie przez najbliższy tydzień-dwa będę offline (remont). To samo tyczy się turnieju SE, co do którego dalej nie wiadomo kiedy będzie (kontynuacja oczywiście)
Jestem jak najbardziej za i w razie potrzeby zrobi się na forum odpowiedni dział, tylko na potrzeby turnieju. Osobiście stawiam na Marvel VS Capcom bo tylko z tą grą miałem do czynienia. Drugi głos za namową Jo-Jo oddałem na Garou: Mark of the Wolves bo to podobno też niezły tytuł
Yamada napisał/a:
A ja za niczym nie jestem bo juz nie gram w bijatyki online
Pamiętaj, że w Kawaksie pomimo tego, że gra się z dzwiękiem lagi są o wiele mniejsze niż w ePSXe, o ile w ogóle są (tak przynajmniej słyszałem) ;d
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Co do pomocy to można na mnie polegać (głównie rankami ale zależy).
Mogę dać linki do gier itp.
Jakby co to chętny jestem.
A co do turnieju w bitki 2d chętny głównie na Kof,Mvsc i Garou ale innymi nie pogardze (oprócz Real bout fatal fury special [sorry ale nie trawie] i X-men Children of Atom)
Wysłany: 02-07-2006, 18:09
Sorry Pattrick ale linki to już mam tylko czekam aż tu się troszkę rozkręci i wtedy napisze coś a'la FAQ do grania 2D przez Kawaksa, skąd ściągnąć ROM'y, BIOS itp.
tak więc sorry jeszcze raz i thx za chęci......nad pomocą w rangach się zastanowie
_________________ Bewildering Impending Spiriting Away ~ Border of Death
You'll be nowhere to be found after your bewildering, indolent spiriting away
My desire becomes to search out those who will never return
Widze że turniej 2d bedzie rozgrywany na Kawaksie , ale coż bede musiał się przyzwyczajć.
nie wiem czemu w ankiecie nie ma kof 2002 jeśli nadal macie problemy by znaleść działający rom to wrzuciłem swój na megaupload http://www.megaupload.com/?d=L6SGKE5K rozpakujcie i umieście te dwa romy do swojego emu. Rom działa na 100% pod mame32 0.64 i na kawaksie też powinien działać.
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
Ostatnio zmieniony przez Aserot 02-07-2006, 23:57, w całości zmieniany 1 raz