Z tego co ja wiem honmaru nie bardzo zajmuje się grami w jakie ty grasz. Jeśli chodzi o PES 13 to polecam ci www.pesclub.eu tam często są turnieje z tego i inne duperele. Aktualnie jest konkurs na najlepszą bramkę. I chyba finały w turnieju... nie bardzo mnie to interesuje bo sam nie grywam w PES.
Z tego co ja wiem honmaru nie bardzo zajmuje się grami w jakie ty grasz. Jeśli chodzi o PES 13 to polecam ci www.pesclub.eu tam często są turnieje z tego i inne duperele. Aktualnie jest konkurs na najlepszą bramkę. I chyba finały w turnieju... nie bardzo mnie to interesuje bo sam nie grywam w PES.
Może najpierw wypada zadać pytanie o jaki turniej chodzi ;].
A ja zagram w Dragon's Crown które nie wiem kiedy wyjdzie...
Tu już nawet nie chodzi o reklamę, tylko jak chcesz komuś pomóc to najpierw spróbuj się dowiedzieć o co chodzi konkretnie a nie na podstawie domysłów. To taki ogólny hint, a to, że mogłeś trafić z PESem wcale by mnie nie zdziwiło ;].
PSN ID: Mick1988pl
Zagram w: Tekken, gram w Pes13 lige online na Pes.com.pl
Wysłany: 05-11-2012, 17:46
surkabm12434 napisał/a:
w pes to gram na pes.com.pl to jest o wiele lepsze forum niz pesclub a pytając o turniej chodzi mi o Tekken...
Poradziłbym koledze wyżej zajrzeć na forum do działu "Online Battle Arena" jeśli interesują go jakieś turnieje w Teczkę i nie tylko, btw turniej w Tekken Tag Tournament 2 już trwa i w tym momencie nie ma opcji zapisania się.
_________________ "Brazuya would be godlike, imagine something like Kazuya with safe mid launcher and CH d/f+2, taunt, b+4, EWGF. This is it."
TTT2 i inne bijatyki jak wspomniano wyżej masz w dziale Online Battle Arena. Tutaj jest wyłącznie TK3, ale póki co nie ma planów dotyczących turnieju. Wiadomo, że niebawem ruszy TK History Cup vol 2 gdzie będziemy grali w TK1,2,3, ale to wyjątkowo w powyższym dziale. Ot najlepiej sprawdzać na bieżąco forum.
Na ten turniej w TTT 2 jest już za późno. Trwa druga część turnieju drabinka double elimination. Jak napisał Krelian i Car trzeba obserwować bacznie dział Online Battle Arena i tematy w nim.
_________________ NIE TŁUMACZ SIĘ ŻE DOSTAŁEŚ PO DUPIE!