King
Moderator: ModTeam
- Blackbird
- Student
Re: King
mam wazne i lamerskie pytanie odnosnie kinga
mam spore problemy ze zrobieniem Reverse Arm Clutch ---> D/F+(1+3_2+4)
nie wiem czemu tzn nie wiem co robie zle ze stosujac sie do instrukcji jak to zrobic wychodzi mi w 90% Suplex (2+4) a nie RAM
prosze o dodatkowe wskazowki, wytlumaczone prostym jezykiem jak podwyzszyc prawdopodobienstwo zrobienia RAMa, bo mimo ze umiem w wiekszej czesci multisy nastepujace po RAMie to i tak rzadko je robie bo wychodzi mi na ogol Suplex
wyrozumiali koledzy pomozcie
mam spore problemy ze zrobieniem Reverse Arm Clutch ---> D/F+(1+3_2+4)
nie wiem czemu tzn nie wiem co robie zle ze stosujac sie do instrukcji jak to zrobic wychodzi mi w 90% Suplex (2+4) a nie RAM
prosze o dodatkowe wskazowki, wytlumaczone prostym jezykiem jak podwyzszyc prawdopodobienstwo zrobienia RAMa, bo mimo ze umiem w wiekszej czesci multisy nastepujace po RAMie to i tak rzadko je robie bo wychodzi mi na ogol Suplex
wyrozumiali koledzy pomozcie
- Filipo11
- Beginner
W instrukcji jest napisane poprawnie, jedynie strasznie trudno jest to zrobić, by nie wyszło coś innego ;/ Polecam drugi chwyt na rozpoczęcie multisa, czyli Double Mexicana. Ja RACa próbowałem zrobić setki razy zawsze tak samo, jednak dobrze wychodziło bardzo rzadko :E
-
Hej, a mi ktoś mógłby pomóc?? >:E
-
Hej, a mi ktoś mógłby pomóc?? >:E
Ostatnio zmieniony 19-08-2007, 10:34 przez Filipo11, łącznie zmieniany 1 raz.
- KingKY
- Elite player
f,FC+1+3_2+4 i wszystko jasne, mi siada 100 %
czy mi sie wydawało, ale chyba ktoś napisał, że można chickenować kingowe reversy, oczywiście się nie da, a to dlatego, że king mega wypas koks.
czy mi sie wydawało, ale chyba ktoś napisał, że można chickenować kingowe reversy, oczywiście się nie da, a to dlatego, że king mega wypas koks.
KING SAYS:"DAMN, RAWR IS JUST TOO GOOD !"
- Blackbird
- Student
rzeczywiscie siada cud miod i orzeszkiKingKY pisze:f,FC+1+3_2+4 i wszystko jasne, mi siada 100 %
-
- Beginner
Niech mi ktoś napisze, czy po pieprzonym, kingowym rzucie D,d/b,d,d/b+1+2 (DDT?)
FC,d/f+1 jest gwarantowane? Bo z KingKYm sprawdzaliśmy to na 100 sposobów, i akcja ta wchodzi zawsze : /
PS: Niech mi nikt nie pisze, ze King w t3 jest słaby. Słaby to jest Hwo, albo Gun-jack...ale nie pieprzony króLEWicz : /
FC,d/f+1 jest gwarantowane? Bo z KingKYm sprawdzaliśmy to na 100 sposobów, i akcja ta wchodzi zawsze : /
PS: Niech mi nikt nie pisze, ze King w t3 jest słaby. Słaby to jest Hwo, albo Gun-jack...ale nie pieprzony króLEWicz : /
Pogram w Soul calibura 3, Vf4, Sf'y, T5 ...Bydgoszcz
- Argoh
- Elite player
Ej co można zrobić po f,qcf 1+2 (counter hit) Kingiem oczywiście:P
"Why don't you ask the kids at Tinamen Square?"
System of a Down
Game Master: Mag atakuje Gracza 1.
*Mag używa Fire Ball'a
Game Master: Mag zamienia Gracza 1 w popiół.
Gracz 2: No to teraz mamy Barbarzyńce instant...
System of a Down
Game Master: Mag atakuje Gracza 1.
*Mag używa Fire Ball'a
Game Master: Mag zamienia Gracza 1 w popiół.
Gracz 2: No to teraz mamy Barbarzyńce instant...
- Schaiba
- Master
Juggle'a ^^
Najczęściej używany, powszechny wręcz to 2,1, 1+2,1+2.
I King nie jest słaby. Tylko wolny.
Najczęściej używany, powszechny wręcz to 2,1, 1+2,1+2.
I King nie jest słaby. Tylko wolny.
Błogosławiony był ten dzień, w którym uznałem, że książki bardziej jarają mnie niż telewizja.
Dorosłość jest jak grawitacja rano. Każdy się jej spodziewa, każdy z nią walczy, każdy na nią narzeka, ale nikt jej nie pokonał.
Dorosłość jest jak grawitacja rano. Każdy się jej spodziewa, każdy z nią walczy, każdy na nią narzeka, ale nikt jej nie pokonał.