King
Moderator: ModTeam
- Schaiba
- Master
Re: King
Aj, wydziwiasz, jak wklepiesz moją sekwę to twoja też wchodzi. Może Twoja łatwiejsza, bardziej kumata dla noobów, no ale człek z głową tak czy siak by to zrobił
Błogosławiony był ten dzień, w którym uznałem, że książki bardziej jarają mnie niż telewizja.
Dorosłość jest jak grawitacja rano. Każdy się jej spodziewa, każdy z nią walczy, każdy na nią narzeka, ale nikt jej nie pokonał.
Dorosłość jest jak grawitacja rano. Każdy się jej spodziewa, każdy z nią walczy, każdy na nią narzeka, ale nikt jej nie pokonał.
- Schaiba
- Master
przed RAC będzie wyraźnie robił dasha (czyli taki jakby krok kucając), Ty robisz standardowego throwa.
dla przypomnienia RAC - f,df+1+3
dla przypomnienia RAC - f,df+1+3
Błogosławiony był ten dzień, w którym uznałem, że książki bardziej jarają mnie niż telewizja.
- peruzi
- Beginner
mam pytanie powie mi ktos jak niektorzy wykonuja cos takiego ze gdy raz cie rzuca na ziemie okizame chyba to juz rzucaja nonstop toba ja jak przezuce gracza nigdy nie moge go chycic lezacego i dalej ?
W roku 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na ksiżyc ,na VISTE trzeba mieć Pentium 4 3,0 Ghz
WWW.PIECING.XT.PL
życie to bół
WWW.PIECING.XT.PL
życie to bół
- ślimak
- Master of the Shakers
Chyba o to ci chodzi
D/F+1+2 Full Nelson potem 2,2,1+2 Cannonball następnie 1,2,3+4 Power Bomb i na koniec 2,1,3,4 Giant Swing
To taki najłatwiejszy chyba jak chcesz coś więcej zobacz to http://tekkenzaibatsu.com/tekken3/movelist.php?id=king
D/F+1+2 Full Nelson potem 2,2,1+2 Cannonball następnie 1,2,3+4 Power Bomb i na koniec 2,1,3,4 Giant Swing
To taki najłatwiejszy chyba jak chcesz coś więcej zobacz to http://tekkenzaibatsu.com/tekken3/movelist.php?id=king
- peruzi
- Beginner
taka seria combo wychodzic ma przerzutow wiem jak zrobic pojedynczy rzut ,a chcialbym przeciwnika lezacego na ziemi daej eee poniewierac nowy jestem nie wiem jak to fachowo nazwac opisuje to co mi zrobiono.
glownie mi chodzi moze bardziej o moment w ktorym trzeba naciskac kolejna sekwencje by po 1 rzucie wyszedl 2 kiedy wklepuje kolejna komende
glownie mi chodzi moze bardziej o moment w ktorym trzeba naciskac kolejna sekwencje by po 1 rzucie wyszedl 2 kiedy wklepuje kolejna komende
W roku 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na ksiżyc ,na VISTE trzeba mieć Pentium 4 3,0 Ghz
WWW.PIECING.XT.PL
życie to bół
WWW.PIECING.XT.PL
życie to bół
- Schaiba
- Master
a) włącz practice i ćwicz. Znalezienie listy multithrow'ów (czyli sekwencji rzutów) to chyba nie problem. (poprzedni post?)
b) chodzi ci o chwyt leżącego. db+[1+3_2+4] o ile się nie mylę.
b) chodzi ci o chwyt leżącego. db+[1+3_2+4] o ile się nie mylę.
- peruzi
- Beginner
tak ze przeciwnik lezy bo juz raz go przezucilem i teraz siadam na lezacego i mu dalej cos robie zanim wstanie taka sekwencja
dokladnie to co kliknac by po 1 rzucie go nie puscil a cos dalej
dokladnie to co kliknac by po 1 rzucie go nie puscil a cos dalej
WWW.PIECING.XT.PL
życie to bół
WWW.PIECING.XT.PL
życie to bół
- Schaiba
- Master
Strzelam, że powinieneś wklepać 2,1,1+2. Albo 2,2,1+2.
Ale weź odpal practice i sam se sprawdź xD Jeez. To nic trudnego.
Ale weź odpal practice i sam se sprawdź xD Jeez. To nic trudnego.
- peruzi
- Beginner
jakby ktos szukal filmik z practic mode z pokazem klawiszy kiedy wciskac by wyszlo
kilka King Multithrows
kilka King Multithrows
WWW.PIECING.XT.PL
życie to bół
WWW.PIECING.XT.PL
życie to bół
- Argoh
- Elite player
Moze nup jestem ale czegos takiego jeszcze nie widzialem w 53sek co to za throw?
"Why don't you ask the kids at Tinamen Square?"
System of a Down
Game Master: Mag atakuje Gracza 1.
*Mag używa Fire Ball'a
Game Master: Mag zamienia Gracza 1 w popiół.
Gracz 2: No to teraz mamy Barbarzyńce instant...
System of a Down
Game Master: Mag atakuje Gracza 1.
*Mag używa Fire Ball'a
Game Master: Mag zamienia Gracza 1 w popiół.
Gracz 2: No to teraz mamy Barbarzyńce instant...
- Dismaster
- Grand Master
No wlasnie king ma zajebiscie duzo fajnych rzutow/kombinacji a wszyscy robia w kolko te same sciery ;/ Got by gral to by pokazal co jest 5 ;] jak sie z nim gralo mozna bylo sobie popatrzec co ma king w zanadrzu
Before you see the light you must die...