King
Moderator: ModTeam
- Schaiba
- Master
Re: King
d/b,f+2 Tombstone Piledriver Front 58 2
Chyba o ten Ci chodzi. Obadałem dokładnie listę http://tekkenzaibatsu.com/tekken3/movelist.php?id=king i raczej o ten chodzi.
Chyba o ten Ci chodzi. Obadałem dokładnie listę http://tekkenzaibatsu.com/tekken3/movelist.php?id=king i raczej o ten chodzi.
Błogosławiony był ten dzień, w którym uznałem, że książki bardziej jarają mnie niż telewizja.
Dorosłość jest jak grawitacja rano. Każdy się jej spodziewa, każdy z nią walczy, każdy na nią narzeka, ale nikt jej nie pokonał.
Dorosłość jest jak grawitacja rano. Każdy się jej spodziewa, każdy z nią walczy, każdy na nią narzeka, ale nikt jej nie pokonał.
- psycho4rent
- Grand Master
witam.
mam pytanie.
jak zrobic w tk3 Octopus Hold?
wersja z TK2
mam pytanie.
jak zrobic w tk3 Octopus Hold?
wersja z TK2
- psycho4rent
- Grand Master
- szyszq
- Student
Kingiem nie robię nic skomplikowanego. Jedynie pojedynczo 4, 3+4, podwójnie 1+2 i na początku raz 1+2 żeby stanął tyłem. Później znowu wciskam 1+2 i król zadaje silny cios
ostatnio czesto uzywalem 4+b. To czasem może zastąpić pojedyncze 1+2 żeby się odwrócić.
ostatnio czesto uzywalem 4+b. To czasem może zastąpić pojedyncze 1+2 żeby się odwrócić.
i zostałem bez podpisu
- MikeAng
- Beginner
King nie posiada takiego ciosu. Pytałem KingKy'ego, bo też mnie to zaintrygowało, i powiadomił mnie, że cios pochodzi z jakiejś wersji na automaty. W szczegóły się nie bawiłem, uwierzyłem na słowo
Ród wymiera, umiera człowiek, przemijają dobra i złoto; dobre imię nie zginie nigdy, zdobyte dobrym czynem.
- gascan
- Friend
- Kontakt:
- psycho4rent
- Grand Master
Ja mysle ze to mozna zastosowac jako Guard Stun.
- MikeAng
- Beginner
Niektórzy używają go w juggle'ach - widziałem kiedyś na filmiku, ale w grze - nigdy. Sam tego nie stosuje (chyba, że akurat jakimś cudem się mi wciśnie :PP)
Ród wymiera, umiera człowiek, przemijają dobra i złoto; dobre imię nie zginie nigdy, zdobyte dobrym czynem.