Wysłany: 07-07-2006, 17:05 Zapisy na turniej Garou: Mark of the Wolves Online!
Ogłaszam, że właśnie rozpoczęły się zapisy na turniej Garou Online
Narazie tylko mówię to, ponieważ musze być w 100 % pewien, że będzie całkiem całkiem chętnych......wtedy zdradze więcej szczegółów na temat turnieju ....... i też an temat kto będzie ze mną współorganizował .....
W zgłoszeniu proszę umieścić swój nick, przynajmniej adresik kontaktowy ( gygy, albo i inne typu mail, ICQ, MSN itp. itd. )
A zapiszę się, a co
Nick: SubZero
GG: 2547862
JID: SubZero@jabber.aster.pl
Historia znajomości z tytułem: jakieś 5 minut A tak na serio to trochę grałem, jak praktycznie w większość bijatyk SNK.
No miałe przyjemość troszeczke pograć w ten tytuł Gato rules!!! Znam pare akcji ale online może być różnie bo tutaj naczasownie jest bardzo ważne. Turniejowo przypuszczam że będe grał Gato, Terry no może jeszcze Hotaru. Sparingi przed turniejem mile widzane, i właśnie napiszcie na jakim emu bedzie rozgrywant turniej bo z Kawaksem mam przykre doświadczenia. Aha i mam nadziej że turniej bedzie rozgywany na wersji domowej (consol) zwykły tryb vs, możliwośc ustawienia Handicap .
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
Wysłany: 07-07-2006, 20:54
1. Zobaczymy zobaczymy.....możliwe, że będziemy graćw systemie domowym ......bo w KoF'ie jakbyśmy robili turnieja to będziemy grać na 100 %, bo są wtedy odblokowane np. w 99 Real Kyo i Iori
2. Ja Hotaru osobiście nie polecam zbytnio, poneważ ogólnie jest ona lowtierem.....dobra jest jedynie w akcjach w powietrzu.....
_________________ Bewildering Impending Spiriting Away ~ Border of Death
You'll be nowhere to be found after your bewildering, indolent spiriting away
My desire becomes to search out those who will never return
Wysłany: 11-07-2006, 20:18
Odrazu jeszcze nadmienię, że gra jest jak wszyscy wiemy Arcade'em więc nie podaję tu jakiś szczegółów typu ilości rund czy czasu na runde itp. gdyż jest to z góry ustalone i nie do zmienienia ......ale jeśli zdecyduje, że będziemy grać na systemie domowym Neo Geo, to wtedy podam dokladnie ile rund, jaki czas itp. itd.
_________________ Bewildering Impending Spiriting Away ~ Border of Death
You'll be nowhere to be found after your bewildering, indolent spiriting away
My desire becomes to search out those who will never return
Nie żebym się czepiał ale nawet w ARC da sie ustawić czas i rundy .
Co do SS 5 dużo zawodników mnie przypad do gustu ENJA.
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
Ostatnio zmieniony przez Aserot 12-07-2006, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Samurai Shodown, Mortal Kombat X, King of Fighters XIII
Steam ID: sil3ntmike
Wysłany: 03-09-2006, 18:47
Nick: Sil3nt
GG: 8019408
Historia: Hmm... sporo czasu kiedys poswiecilem grom SNK Ale to bylo jakis czas temu może masta to nie jestem ale cos tam jeszcze potrafie (chyba ^^)
_________________ Everyone's a one winged angel. To soar we only have to hug ourselves tight.