Społeczność fanów gier z gatunku bijatyk, emulatorów i retro. Istniejemy w Polsce nieprzerwanie od 2005 roku. Działamy na rzecz popularyzacji bijatyk i organizacji turniejów online i offline
Ja zawsze i chętnie w DOA tym bardziej, że ostatnio wyszedł patch usprawniający online no i poprawiający wyważenie postaci.
Gram głównie Tiną, Zackiem, Lisa, Eliot, Jan Lee.
GG 31576953
W niedziele raczej nie mam czasu.
Gra na PS Plus za free więc może niebawem znajdą się chętni na jakiś tur ;]. Jak ktoś chce pyknąć to kontakt przez PSN: KrelianTK. Trochę walk do platyny potrzebnych więc nie odmówię jak będę online ;].
Też właśnie ściągam i będzie to mój 1 kontakt z tą serią na poważnie. ciekawe czy wytrzymam dłużej niż 30minut.
@Krelian, też pomyślałem o inicjatywie szybkich turów w takie gry jak na PS plus są za free. niekoniecznie tylko w bijatyki:D
* tylko jak tu replaye nagrywać? kalkulatorem przyłożonym do starego kineskopa;p ?
Strasznie ta gra odpycha , niby mega rozbudowana ale tak naprawdemega masherska, wystaczy wciskac byle co i wygrywac. nietstety mega duza czcionka gry wystwietlana na moim mega kineskopie nie ulatwia sprawy i siedzenie w training jest samookalczeaniem siebie. Ooglnie cienko
Też się waham, czy aby dam radę ogarnąć tę gierkę. Podoba mi się, że nie ma jak w Tekkenie - długie juggle, boundy, czy inne udziwniacze, ale wydaje mi się ciężka do ogarnięcia pomimo małej ilości postaci. Choć fizyka cycków bohaterek jest dosyć silnym argumentem, jakby nie patrzeć.