Bryan Fury
Moderator: ModTeam
- czit
- Grand Master
Re: Bryan Fury
nie da sie tego wsadzić bo oponent leci o milimetr za nisko (dosłownie)
Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów
- Dismaster
- Grand Master
Nie wiem czy wszyscy tak samo zinterpretowali moj post chodzi o ta noge po ws+3 taka z normalnej pozycji nie o 2 kolanko z ws'a tak czy siak wiem juz chyba na bank ze nie da sie zrobic d/f+3, ws+3, f+4,3,4 ale jak ten masher zrobil: d/f+3, ws+3, 4.......?
Before you see the light you must die...
- Lukas
- Grand Master
Dis - akcja: d/f+3, 3, N, 4 siedzi (nie wiem, czy we wszystkich, ale w hwo bankowo)
(możliwe, że to 4 na końcu to nawet just frame, ale głowy nie dam)
i to raczej nie jest najmocniejsze zagranie po d/f+3, natomiast f+4 wydaje mi sie na oko o parę klatek wolniejsze, niż N, 4, stąd nie da sie tego posadzić (w ogry chyba też nie).
i to raczej nie jest najmocniejsze zagranie po d/f+3, natomiast f+4 wydaje mi sie na oko o parę klatek wolniejsze, niż N, 4, stąd nie da sie tego posadzić (w ogry chyba też nie).
- Primo
- Master
a znaliście to?:
g/p+4; 3; 1,2; p,p+2 (King)
g/p+4; 3; 1~4,3,3 (King)
g/p+4; 3; 1,2; p,p+2 (King)
g/p+4; 3; 1~4,3,3 (King)
iTrick2Kill !!!
- Dismaster
- Grand Master
wiem ze ws+3 4 nie bedzie najmocniejsze po d/f+3 ale mysle ze jak by jakims cudem dalo sie posadzic f+4,3,4 to to by bylo najmocniejsze cacko po tej podcince.Lukas pisze:Dis - akcja: d/f+3, 3, N, 4 siedzi (nie wiem, czy we wszystkich, ale w hwo bankowo)
Before you see the light you must die...
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
d/p+3, ws3, 4 siedzi praktycznie zawsze w większość postaci.
Z kolei d/p+3, ws3, p+4,3,4 siedzi raczej tylko na zderzeniu albo na randomie porównywalnym do dziesięciokrotnej kumulacji w dużym lotku.
Z kolei d/p+3, ws3, p+4,3,4 siedzi raczej tylko na zderzeniu albo na randomie porównywalnym do dziesięciokrotnej kumulacji w dużym lotku.
https://www.change.org/p/from-software- ... on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
- Khazz
- Beginner
Powie, mi ktos, jak zrobic taki atak, co Bryan, nabije kogos na reke, smiejąc sie, i rzuca nim o ziemie? dzieki z gory ^^. Btw. moja ulubiona postac <3
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
W pierwszym poście jest move lista. Robi sie to tak: (WS_qcf)+2, (~f_~b)+2
Legendę masz tutaj jakby co.
Legendę masz tutaj jakby co.
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
- Aserot
- Support
- Kontakt:
Ws+2, b+2 lub z podejścia qcf+2, b+2.
Na przyszłość polecam zajrzeć do command list lub do tego linka który bez problemu znajdziesz w pierwszym poście każdego tematu o danej postaci.
Na przyszłość polecam zajrzeć do command list lub do tego linka który bez problemu znajdziesz w pierwszym poście każdego tematu o danej postaci.
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
- Primo
- Master
Jak ludzie są głupi/leniwi to co poradzisz . Dziwi mnie tylko że wy nadal odpisujecie na takie pytania, bo w takim razie proponuje jednak wykasować link z pierwszego postu
(post do kasacji)
(post do kasacji)
iTrick2Kill !!!
- Khazz
- Beginner
Moze jestem tepy, ale skad mialem wiedziec ze to jest akurat ten atak ?
- SubZero
- Moderator
- Kontakt:
Może to tylko mój sposób, ale command lista aż taka duża nie jest, co za problem wypróbować?
- ReKus
- Beginner
Bry to moja najsilniejsza postać (chyba xD)
Jeśli jest ktoś kto był by chętny sie ze mną zmierzyć bry vs bry to prosze pisać 4015139(zawsze jestem niewidoczny)
Jeśli jest ktoś kto był by chętny sie ze mną zmierzyć bry vs bry to prosze pisać 4015139(zawsze jestem niewidoczny)
O, jak ja nie cierpię Smurfów!
-
- Użytkownik
Niech ktoś napisze jak zrobić drugie życzenie Brayana>???Wiem tylko tyle ze cos z ukosem dolnym jest ale nic wiecej...nie chodzi mi o przerzut na rece za siebie tylko to drugie...tez podczas wykonywania tego ataku brayan smieje sie
- Komandos
- Grand Master
- Kontakt:
Chyba coś pomyliłeś, od życzeń to masz złotą rybkę a nie Bryana. No chyba, że ci chodziło o 'Życzenie śmierci' Bronsona to zwracam honorD3l3t3 pisze:Niech ktoś napisze jak zrobić drugie życzenie Brayana>???Wiem tylko tyle ze cos z ukosem dolnym jest ale nic wiecej...nie chodzi mi o przerzut na rece za siebie tylko to drugie...tez podczas wykonywania tego ataku brayan smieje sie