Rezygnacje
-
- Użytkownik
Re: Rezygnacje
Proszę o wykreślenie z rankingu - teraz tylko 4fun.
-
- Friend
- Kontakt:
tak patrze na te rezygnacje i byłem chyba w błędzie myśląc że ten ranking jest "4fun"
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
Nie ma takiej opcji. Tekkenowcy to ambitni gracze .
https://www.change.org/p/from-software- ... on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
- Nike91
- Beginner
Mam duze problemy z netem nie dam rady grac. Prosze o usuniecie mnie z rankingu.
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
Też myślałem, że ludzie bardziej 4fun do tego podejdą niż na poważnie a tu widać jest trochę inaczej. To by po części wyjaśniało mniejszą niż się spodziewałem aktywność, każdy boi się stracić punkty
PS. Jakby co to usuwam na bieżąco graczy, którzy zgłosili rezygnacje, nawet jeśli za każdym razem nie potwierdzę tego postem w temacie.
PS. Jakby co to usuwam na bieżąco graczy, którzy zgłosili rezygnacje, nawet jeśli za każdym razem nie potwierdzę tego postem w temacie.
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
- ślimak
- Master of the Shakers
Ja tam sie nie boje punktów tracić o czym świadczy ilość moich rozegranych meczy a jak ktoś to traktował poważnie to jego sprawa ale nagród za to nie ma więc nie ma po co się napinać choć zawsze to fajnie w czołówce być
Więc taki mały apel do członków rankingu grajcie i się bawcie
PS. Prezesie musisz dać przykład a my pójdziemy za tobą jak owieczki na rzeż prowadzone
Więc taki mały apel do członków rankingu grajcie i się bawcie
PS. Prezesie musisz dać przykład a my pójdziemy za tobą jak owieczki na rzeż prowadzone
- Dumian
- Administrator
- Kontakt:
Hehe może i bym dał gdybym jeszcze grywał trochę w Tekkena ale ostatnio ani czasu ani za bardzo chęci . Wierze, że sobie dacie sami rade a ja tu będę czuwał nad prawidłowym przebiegiem rozgrywek
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
- Argoh
- Elite player
Proszę o wykreślenie mnie z rankingu. Powód? Oprócz tego że w tekkenie nie mam żadnego skilla to jezcze musze się wziąść do nauki . (oczywiście na grę 4fun znajdzie sie czas )
"Why don't you ask the kids at Tinamen Square?"
System of a Down
Game Master: Mag atakuje Gracza 1.
*Mag używa Fire Ball'a
Game Master: Mag zamienia Gracza 1 w popiół.
Gracz 2: No to teraz mamy Barbarzyńce instant...
System of a Down
Game Master: Mag atakuje Gracza 1.
*Mag używa Fire Ball'a
Game Master: Mag zamienia Gracza 1 w popiół.
Gracz 2: No to teraz mamy Barbarzyńce instant...
-
- Użytkownik
Ja Little Nicky oficjalnie rezygnuje z udziału w rankingu tekken 3 online z powodu braku czasu na trening i walki. Zycze powodzenia wszystkim pozostałym gracza.
-
- Beginner
Rezygnacja - i tak juz od dawna nie gram
-
- Beginner
Nie- jednak to nie dla mnie Nieustanne "grasz rank" na GG, a potem straszna rzeczywistość- kapiący na maxa przeciwnicy, którzy dzień wcześniej zaczęli grać. Rozegrałem zaledwie 5 walk, ale były to najpaskudniejsze walki w moim życiu przepełnione agresywną kapą.
Proszę o usunięcie mojego konta.
Proszę o usunięcie mojego konta.
- Primo
- Master
No co ty ziom , nie pękaj
Nie musisz grać z każdym kto do ciebie napisze, a jak chcesz trenować skila to graj na luzie na serwerze i sprawdź z kim warto zagrać a z kim nie. Ranking to fajna rzecz. Zobaczysz że zatęsknisz
Nie musisz grać z każdym kto do ciebie napisze, a jak chcesz trenować skila to graj na luzie na serwerze i sprawdź z kim warto zagrać a z kim nie. Ranking to fajna rzecz. Zobaczysz że zatęsknisz
iTrick2Kill !!!
-
- Użytkownik
Wezcie mnie usuncie bo juz nie gram a tylko wiadomosci Grasz grasz wkurwia mnie to proosze usuńcie Mnie
- bartaaz
- Grand Master
- Kontakt:
Proszę o wykreślenie mnie z rankingu.Powód to chorobliwa ambicja większości graczy.For fun bardzo chętnie
- entryk
- Student
Zgłaszam rezygnacje powod: niepodoba mi sie to ze czesto mam lepszych graczy nizej odemnie w tabeli a ludzi ktorych bije do jaja nieraz widzialem wyzej to tak troche nie fair, nie chcem być na takiej liście.