Wybaczcie opóźnienie, czas na podsumowanie.
Dzięki wszystkim za udział w turnieju, choć z początkowych deklaracji spodziewałem się nieco większej frekwencji, ale może przy okazji kolejnego turnieju będzie lepiej ;].
Proszę o przesłanie wiadomości prywatnej z adresem do wysyłki nagród i wybranie tytułu gry + maila na którego wyślę kody z grami. Nagrody wyślę w przyszłym tygodniu.
Pierwszeństwo w wyborze kodu mają odpowiednio osoby, które zaszły wyżej.
Poniżej wrzucam wszystkie nagrane walki turniejowe z podziałem na turnieje:
Wybaczcie opóźnienie ale ...życie ;]. Nagrody wysłałem do nast. osób: Inkverin, MarliPL, Noki, Adax (jakby ktoś pytał: koszulki były tylko XL). Reszta się nie odezwała, ale jak się komuś jeszcze przypomni to pisać śmiało.
Prawdopodobnie największym problemem jest brak czasu stałej ekipy organizatorskiej. Może ktoś nowy chce się podjąć wyzwania i poprowadzić / współorganizować kolejny turniej? Nagrody jakieś mogą się znaleźć w razie potrzeby i zainteresowania, także nie widzę przeszkód. Jakby co to zawsze szukamy chętnych do pomocy: https://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=2465
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Z czasem trochę krucho, ale też za mną chodzi kolejny tur bo muszę w końcu sprawdzić swojego dopasionego Paula, więc jak do miesiąca czasu nikt się nie podejmie to ogarniemy ;].