Wysłany: 14-08-2006, 15:40 Zapisy na turniej The King of Fighters 2003 Online :)
W tym temacie możecie się zapisywać na turniej online znakomitej gry, jaką jest The King of Fighters 2003.
W tym samym czasie odbywają się zapisy na turniej Garou: Mark of the Wolves i wiele osób może nie mieć czasu na granie w dwóch turniejach jednocześnie, ale tych, którym to odpowiada zapraszam ewentualnie można przesunąć turniej na czas późniejszy.
W zgłoszeniu trzeba podać swoje dane (GG i/lub eMail) i krótki komentarz o sobie. Np:
Gra się do 5 wygranych walk, wybiera sie 3 zawodników, nie można używać dodatkowych postaci (takich jak Adelheid, Kusanagi, Maki Kagura, Chizuru Kagura, Mukai), nie można zmieniac ustawien gry np. zmieniac poziom trudności, zwiększać ilośc rund itp.
ZAPRASZAM DO ZAPISÓW
Ostatnio zmieniony przez Action 04-11-2006, 19:41, w całości zmieniany 8 razy
Turniej Garou raczej nie stanowi konkurencji bo wątpie żeby się póki co miał odbyć. Mam nadzieje, że z tym turem będzie lepiej, całość czytelna, linki itp widoczne, trzymam kciuki
Ja z braku czasu (i troche checi ;d) narazie się nie zapisuje. Ewentualnie później jeśli zobacze ze moze cos z tego byc to sie zdecyduje...
PS. Dam jakieś info na stronie, miejmy nadzieje, że dzieki temu ktoś tutaj zajrzy
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
No troszke się grywało w KoF'a, lecz preferuje KoF 2002 lub obecnie KoF XI .
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
PS2. Dawno cie nie było Aserot HI !
EDIT:
BTW napewno to się nie uda, bo w zasadzie w Polsce gra " King of Fighters " jest w zasadzie wogóle nieznana.....a co dopiero Garou, Last Blade, Fatal Fury i RBFF .....
_________________ Bewildering Impending Spiriting Away ~ Border of Death
You'll be nowhere to be found after your bewildering, indolent spiriting away
My desire becomes to search out those who will never return
Oto będzie muj pierwszy występ tutaj.Zapisuje się.
Nick:Paradox
GG:8547282
Coś o sobie:długo niegram w KoFa no i nieznacie moich możliwości według mnie jestem dość słaby narazie (ale i tak mam zamiar uzyskać podium ).
Oj tam zaraz nic nie będzie. Póki co jest 6 osób, a do tura (najmniejszego chociażby) potrzeba 16 więc już niewiele brakuje
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Jeszcze minimum jednego gracza bede mogl naciagnac jesli tylko bedzie taka porzeba
Dodatkowo zaznaczam iż pogram chetnie z innymi graczami zawsze i wszedzie, piszcie smialo.