JESTEM NA NIE! Jaki heniek wtf? Kto lubi tego dziada? Zawsze wyglądał wiejsko a po tuningu wygląda jak żul kreowany na chucka... Według mnie maskotką powinien być jakiś oryginalny i wymyślony rysowany fighter który świetnie wyglądałby obok jakiegoś loga honmaru (juz widze heńka z tym krzywym ryjem na głównej stronie...). Jakaś laseczka pewnie cieszyłaby oko ale nie bardzo by pasowała do tematyki strony. Zresztą po co komu maskotka? Przydałoby sie porządne logo - skromne graficznie ale od razu mówiące wszystko o stronie .
LOL ROTFLMAO a ja jestem na nie smialem sie z Henryka i jeszcze zyje lepiej by bylo dac jakas fajna laseczke na maskotke
cały Oen
dajcie np... Ninę
ale mimo iż jego pomysł popieram to znając "Adminowską Demokrację" i tak zapewne będzie Henryk
_________________ Nie gram w Tekkena online.
Nie męcz mnie o spary (chyba, że jesteś z Poznania i chcesz się zmierzyć "w realu", wtedy to do pomyślenia )
Henryk maskotką Honmaru ?? NIE!!! Przecież Honmaru dąży do tego żeby być "Professional" a jeżeli ktos zobaczy takiego Henryka to sie zaśmieje z prostactwa Honmaru i wyjdzie. Już wole coś takiego bardziej normalnego czyli jakaś normalna szanowana (czyli Paul i inne kapuchy odpadają) postać z tekkena ew. z czegoś innego co sie gra na Honmaru Online.
P.S. Oen także by nie za bardzo przyciagał nowych userów
Znaczy Oen na maskotkę Honmaru ? Też interesująca propozycja
chym.....a co mi tam zglaszam moja kandydature xD wszystko byle nie Henryk
heh Pattrickowi tak wyszło śmiesznie Pattrickowi chodziło o:
Oen napisał/a:
LOL ROTFLMAO a ja jestem na nie smialem sie z Henryka i jeszcze zyje lepiej by bylo dac jakas fajna laseczke na maskotke
mniejsza z tym ja jestem jak już mam taki wubór to za przszczółką mają albo tabalugą
a jak coś z pokemonów to dam togepi a tak na poważnie to może Paul albo Jin.
eeeee bez takich Henryków mi tu kurde, kolo moze fajny ale nie na maskotke Honmaru, no ale mysle ze gdyby tak troche stuningować i podrasować Oena to by było całkiem nieźle
Ja też nie widze Henryka w roli maskotki Honmaru , ale podajcie namiar niech z wgf'a załatwi moich szefów z roboty .
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
Nie męcz mnie o spary (chyba, że jesteś z Poznania i chcesz się zmierzyć "w realu", wtedy to do pomyślenia )